Obavijesti

Show

Komentari 25

Nikolina Pišek: Nisam zbog golotinje postala slavna

Nikolina Pišek: Nisam zbog golotinje postala slavna
6

Voditeljica kaže da će svoje tijelo pokazivati i u zrelijoj dobi. Godinama snima golišave reklame. Vitku liniju održava u teretani ili boksanjem

VIDEO

Nikolina Pišek (33) kaže da godinama snima reklame u kojima je golišava i da “potražnja” nije počela nakon što su “iscurile” fotografije na kojima se snimala u toplesu.
- Na reklami za pivo bila sam oskudno odjevena, isto kao što sam se u seksi izdanju pojavila i na plakatima za salamu - rekla je voditeljica i dodala kako misli da su se proizvođači raznih prehrambenih proizvoda i pića zainteresirali nakon angažmana u showu “Operacija trijumf”. Nikolina, koja kaže kako je njezino besprijekorno tijelo Božji dar, planira se skidati i u zrelijoj dobi.
- Fotografije nisu neukusne i pornografske nego seksepilne - ponosna je Pišek, koja je, priča se, za “bajkovito retuširan” kalendar vinarije Tikveš dobila 50.000 eura.
- Ma to su gluposti. Uostalom, nisam ja državni službenik da moja primanja moraju biti transparentna. Plaćaju me privatne tvrtke, a ne državni proračun i mislim da su zadovoljni kako poslujemo - izjasnila se Nikolina. Voditeljica liniju održava vježbajući u teretani svaki dan ili satima boksa. Tamo preskakuje uže, trči, radi čučnjeve i sklekove, a potom udara u “fokusere”.
- Zaljubila sam se u boks, cycling, i voljna sam isprobati bilo koji individualni agresivniji trening jer mi timski rad nikako ne ide, ne znam gubiti - otkrila je nedavno Pišek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 25

VIDEO