Obavijesti

Show

Komentari 6

Nevenka Bekavac za 24sata o prijavi u 'Ljubav je na selu': 'Fali mi Zvone, ali moram dalje'

Nevenka Bekavac za 24sata o prijavi u 'Ljubav je na selu': 'Fali mi Zvone, ali moram dalje'
7

Nevenka Petričević Bekavac ove će jeseni četvrti put tražiti ljubav

VIDEO

Drago mi je da opet sudjelujem u showu 'Ljubav je na selu'! Očekujem jedno novo iskustvo, lijepo druženje, nikad se ne zna! Uvijek je sve novo kad se ide u novu sezonu, govori Nevenka Petričević (48), javnosti poznatija kao Bekavac.

Nevenka iz 'Ljubav je na selu' nam je otkrila: Tužno mi je bez Zvone, htjela bih natrag u show
Nevenka iz 'Ljubav je na selu' nam je otkrila: Tužno mi je bez Zvone, htjela bih natrag u show

Osebujna Neve ove se jeseni četvrti put vraća u 'Ljubav je na selu'. Mnogi je pamte po turbulentnu odnosu s farmerom Goranom Žigom, a pisala je i farmerima Ivici Stapiću te Draženu Božiću. Ljubavnu sreću pred kamerama nije pronašla, ali zato je nakon sudjelovanja u Međugorju upoznala Sinjanina Zvonimira Petričevića

Za njega se udala 2017., a kuma joj je bila bivša kandidatkinja istoga showa Vita Maslačak. Krajem prošle godine njezin Zvone iznenada je preminuo.

- Joj, teško mi je govoriti o Zvoni. Moram malo izaći iz kuće, usamljena sam - kaže Neve te dodaje kako su ljudi podvojena mišljenja oko njezina ulaska u show.

Nisu svi zadovoljni njezinim povratkom

- Kuma Vita je znala da dolazim u novu sezonu. Drago joj je i dala mi je svu svoju podršku. Ima i onih koji nisu htjeli da se vratim u show, ali ja sam htjela. Nadam se da će to ispoštovati i podržati me - priznaje Neve.

Farmer kojemu je odlučila napisati pismo ju je zaintrigirao, kaže, mirnoćom i ozbiljnošću, a muškarac koji bi je mogao osvojiti trebao bi biti pouzdan i pažljiv.

- Muškarac bi se trebao brinuti o meni, da dijelimo sve zajedno, da je romantičan, da skupa izlazimo. Tako nešto bih željela - govori Neve.

Zna da su farmeru pisale i druge dame, ali nije je strah.

- Mislim da imam konkurenciju u ovoj sezoni. Na farmera kojemu sam ja pisala baš su 'navalile' i ostale djevojke. Neće mu biti lako, nezgodno je to. Ali mogu se nositi s njima! Ako mu se svidim i neće nijednu drugu, onda nema problema. Koliko budem mogla, bit ću iskrena i svoja, mislim da je to najbitnije. Ostalo će gledatelji vidjeti u showu - kaže Neve.

Farmer joj mora biti fit

Voli trenirati i držati do sebe, a jednako očekuje i od svog farmera.

- Bitno mi je to, volim to. Ja i kad ne odem u teretanu, odem na atletsku stazu te trčim i vježbam sama što uspijem. Ali navikla sam na teretanu. Važno mi je da i farmer pazi i trenira, volim kad je muškarac fit - ističe Neve.

Voljela bi se Nevenka okušati i u glazbenom svijetu, snimiti koju pjesmu.

- Obožavam glazbu, htjela bih probati da vidim kako bi mi išlo. Nešto sam već pokušavala, ali tjerat ću dalje kad budem imala više vremena. Mislim da imam dobar glas i da bih mogla proći, imam i gitaru doma - priznaje te dodaje kako ovo ljeto najviše sluša Duu Lipu, Taylor Swift, Ritu Oru, Jelenu Rozgu, Ivana Zaka...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

'Radila sam za Harisa Džinovića i Melinu. Rukama sam joj prala gaće i dala plaću za njen račun!'
ŠOKANTNA ISPOVIJEST DADILJE:

'Radila sam za Harisa Džinovića i Melinu. Rukama sam joj prala gaće i dala plaću za njen račun!'

Svoju garderobu nije željela nositi u vešeraj, već me tjerala da njene stvari osobno perem na ruke, uključujući i gaće i komplet donje rublje, prisjeća se dadilja