Obavijesti

Show

Komentari 10

Nevenka Bekavac iz 'Ljubav je na selu': 'Počela sam vježbati!'

Nevenka Bekavac iz 'Ljubav je na selu': 'Počela sam vježbati!'
6

Lijepo vrijeme potaknulo je bivšu kandidatkinju 'Ljubav je na selu' na malene životne promjene

VIDEO

Počela sam ići u teretanu, a na zumbu ću ići kada malo više zatopli, rekla je Nevenka Bekavac za RTL. Bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' priprema se za proljeće, kad ptice cvrkuću, drveće cvjeta, a sunce grije. Iza nje je teško razdoblje. Krajem prošle godine postala je udovica. Preminuo joj je suprug Zvonimira Petričević. Rane su još svježe, a vrata za novu ljubav su još uvijek zatvorena.

Ljubav im je dugo bila na kušnji, Neve je samo zbog voljenog supruga Zvone napustila Split
Ljubav im je dugo bila na kušnji, Neve je samo zbog voljenog supruga Zvone napustila Split

- Nije me još prošlo, nekako mi je baš teško. Imam pomoć prijateljica, svoje braće i njegove obitelji - zaključila je Neve.

Njihova ljubav bila je jača od kušnji

Šest godina provela je u braku sa svojim Zvonom, umirovljenim nosačem kofera. Sinjanin ju je osvojio na prvu u Međugorju na hodočašću. Često se hvalila kako je obasipa pažnjom, kupuje joj poklone. Preživjeli su izazove, kušnje, koronavirus.

Zbog pandemije je simpatična Neve 'zapela' u Sinju kod dragog. Teško joj je padalo što je izgubila slobodu kretanja. Žalila je za vremenima kad je mogla u Split bezbrižno s prijateljicama na kavu.

- Ne rade kafići, a šta ćeš, tako je kako je. Eto moram i ja doma stat, šta ću. Svi su mi doma ok, to je najbitnije, čekam da prođe taj korona virus. Slažem garderobu, izađem oko kuće i protrčim malo do parka. Kuvam juhu i punjene paprike, ono šta može stat. Ali proći će i ovo, brzo, nadam se - govorila nam je te 2020. godine.

Sa Zvonom je dobro funkcionirala, iako su puno vremena provodili kod kuće. Nisu se svađali, isticala je. Vrijeme je kratila gledajući turske sapunice i show 'Ljubav je na selu'. Dragi joj je pomagao oko kuće. Bila je iznenađena kako je sve teklo. Te su godine imali treću godišnjicu braka.

- Ove godine nema restorana. Ručak uz svijeće, to sam priželjkivala. Dosad smo uvijek išli u pizzeriju u Sinju. A poklonio bi mi Zvone do sad parfem za godišnjicu - zaključila je tad.

Nevenka iz 'Ljubav je na selu' se oglasila nakon suprugove smrti
Nevenka iz 'Ljubav je na selu' se oglasila nakon suprugove smrti

Brak ju je promijenio fizički jer puno radi.

- Kuham, čistim, perem. A Zvone? Eno ga u kući, u penziji je - govorila nam je Neve. No nije se predala. Trčala je tad svaki dan po sat vremena.

- Malo hodam, malo trčim, malo se istežem. Ima i drugih ženskih tako na stazi. Nosim tajice, dašta, iako dosadile su mi, tila bi malo nosit farmerice i suknje, ali nemam di - isticala je.

Nevenka Bekavac

'Kad te neko voli, voli te i debelu i mršavu'

Na estetski zahvat ne bi otišla.

- Bi jedino ako vježbama ne bi uspila vratit liniju. Dok mislim da nešto sama mogu promijenit ne bi. Ne mislim da su se ženske koje su bile na tome uljepšale. Gledam ova, gledam ona povećala grudi. Šta ju je to usrećilo? Kad te neko voli, voli te i debelu i mršavu, i sa šminkom i bez šminke. Uostalom kad voliš sebe vole te i drugi. Privlačiš kad si sretan u životu - govorila je.

Nevenka iz 'Ljubav je na selu' je postala udovica: Preminuo je njezin voljeni suprug Zvonimir
Nevenka iz 'Ljubav je na selu' je postala udovica: Preminuo je njezin voljeni suprug Zvonimir

Odmalena je htjela biti manekenka. Otac je mislio da će biti pjevačica, no ona je htjela šetati modnom pistom. Kao mala lijepila je slike slavnih manekenki na zid. Uzor joj je bila Cindy Crawford. Voljela bi se ponovno okušati u manekenstvu.

- Šta će mi bit kasno. Nikad nije kasno. Da počinjem ispočetka da, ali samo bi se tribala podsjetit svega. Hodanja, poziranja... Gledala sam ženske i starije od mene u Jokera kako nose modne revije. Mogla bi i ja tako. Samo ne bi tila nosit prozirno, ne sviđa mi se to. Ali ovako majice i farmerice, haljine, zašto ne - otkrila nam je ranije.

Priznala je i kako bi se ponovno prijavila u show 'Ljubav je na selu', u kojemu je sreću tražila kod trojice farmera. Ivicu Stapića iz mjesta Habjanovci upoznala je u petoj sezoni showa. Idući je bio Goran Žigo, jedan od najupečatljivijih kandidata te emisije. Potom Dražen Božić iz BiH.

- No ne mogu jer sam udata. Ali tko zna šta će biti - smijala se Nevenka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO