Obavijesti

Show

Komentari 20

Nestao lijes u kojem tijelo M. Jacksona nije ni bilo!?

Nestao lijes u kojem tijelo M. Jacksona nije ni bilo!?
10

Zlatni lijes posljednji put je viđen dok su ga nakon komemoracije s pozornice odvozili u backstage. Još uvijek se ne zna gdje će pokopati kralja popa

VIDEO

Lijes u kojem je trebalo biti Jacksonovo truplo sve je vrijeme bilo na komemoraciji. Bio je upravo onakav kakav su najavljivali da će biti, zlatne boje. Prekriven crvenim ružama, vrijedan 130.000 kuna. Nakonu komemoracije u domu L.A. Lakersa Jacksonova braća, s crnim naočalama na licu i s po jednom bijelom rukavicom na ruci kakve je Jacko nosio, ispratila su lijes u backstage. To je zadnji put da je lijes viđen. U Jacksonovu smrtnom listu groblje Forest Lawn navodi se kao njegovo počivalište. Ali privremeno.
Ne zna se gdje će Michaela Jacksona u konačnici pokopati. Bilo je govora o tome da obitelj želi da mu grob zacementiraju kako ga ne bi, kao Elvisa Presleyja, pokušao ukrasti neki poludjeli obožavatelj. Potom se govorilo da će ga pokopati na ranču Neverland, na kojem je godinama živio. Nagađa se da bi ga pokopali pokraj lunaparka na kojem se vozio svaki dan. Nazvao ga je po mami Katherine. No, prema kalifornijskom zakonu, to je zabranjeno. Ljudi se pokapaju isključivo na groblju. Izvan groblja moguć je ukop samo uz posebno dopuštenje.
Lijes nije viđen ni na Forest Lawnu. Nakon komemoracije njegova obitelj zaputila se na ručak na Beverly Hills. No nitko nije vidio ni lijes ni mrtvozornička kola u kojem bi vozili truplo 50-godišnjeg kralja popa. Nitko od medija koji su tamo bili nije snimio lijes nakon komemoracije. Nagađa se i da Jacksonovo truplo nije ni bilo u lijesu. Pričalo se da je Jacksona obitelj zapravo pokopala prije komemoracije, a da je lijes bio prazan.
Neki smatraju da Jackson uopće nije umro, nego da su smrt lažirali, navodno zbog dugova koje je nagomilao. Na Forest Lawnu pokopana je Jackova baka Martha Bridges, majčina majka. Na tom groblju leži i bivša žena brata Titoa, Dolores Martes. Nju su ubili prije 15 godina.

'DOSTA IGRANJA, IDEMO SE OPROSTITI OD TATE'
Jutro uoči komemoracije baka Katherine (79) djecu je probudila u šest sati. Bilo je vrijeme za doručak. Prince Michael (12), Paris (11) i Prince Michael II Blanket (7) potom su se u vrtu bakine kuće u Encinu igrala vodenim pištoljima. Prekinula ih je baka: “Idemo djeco, oprostit ćemo se od tate.” Na dvosatnom Jacksonovou ispraćaju u dvorani L.A. Lakersa djeca su na pozornici i zapjevala. Paris je jedva govoreći i grcajući od suza s pozornice rekla: “Tatica je bio najbolji otac kojeg možete zamisliti. Samo želim reći, toliko puno ga volim. Rasplakala se i pohitala teti Janet u zagrljaj.

BROJ 7 BIO JE FATALAN ZA MICHAELA
- Michael Jackson oporuku je napisao 7. 7. 2002.
- Jacksonova komemoracija bila je 7. 7., točno sedam godina nakon što je napisao oporuku
- Jacksonova dva najveća hita “Billie Jean” i “Black&White” na prvom su mjestu bila točno sedam tjedana
- Michael Jackson 7. je dijete u obitelji Jackson
- Michael Jackson ima 7 slova i u imenu i u prezimenu
- Michael se rodio 1958., 19+58= 77
- Michael je umro 25., 2+5=7

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO