Obavijesti

Show

Komentari 20

Nenad Ninčević i Emilija Kokić za 24sata: 'Naš Baby Lasagna je daleko bolji od ostalih finalista'

Nenad Ninčević i Emilija Kokić za 24sata: 'Naš Baby Lasagna je daleko bolji od ostalih finalista'
8

Emilija, koja je 1989. sa svojom grupom Riva pobijedila na Euroviziji u švicarskom gradu Lausanneu, vrlo dobro zna kakav je osjećaj nastupiti među posljednjima na tom glazbenom natjecanju

VIDEO

Stigao je i taj dan, velika završnica Eurovizije! Naš predstavnik Baby Lasagna (28), pravog imena Marko Purišić, nastupit će 23. po redu na raskošnoj pozornici Malmö Arene i svojom energičnom pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim' zasigurno ponovno rasplesati publiku i obožavatelje diljem svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ajmo, Hrvati od Aljaske do Zelanda! Nagovori susjeda da glasa za Lasagnu 00:41

Mnogi glazbenici, voditelji, glumci, političari, pa čak i numerolozi su uz njega i nadaju se kako će 69. izdanje ovog prestižnog glazbenog natjecanja dovesti u Zagreb! S nekima od njih smo i porazgovarali te ih, između ostalog, pitali što misle o redoslijedu nastupa u finalu te hoće li 23. pozicija pomoći ili odmoći Marku.

VIDEO Lasagna dobio podršku i od američke ambasade: Plesali su uz 'Rim Tim Tagi Dim'
VIDEO Lasagna dobio podršku i od američke ambasade: Plesali su uz 'Rim Tim Tagi Dim'

Pjevačica Emilija Kokić (56), koja je 1989. sa svojom grupom Riva pobijedila na Euroviziji u švicarskom gradu Lausanneu, vrlo dobro zna kakav je osjećaj nastupiti među posljednjima na tom glazbenom natjecanju.

- Mi smo nastupili zadnji finalu i mislim da je to, što ste dalje na redu, bolje. Tako da je jako dobro što Baby Lasagna nastupa 23. - ističe.

Što se događa? Izraelki do prije dva dana nisu davali šanse, sad je glavna konkurencija Lasagni!
Što se događa? Izraelki do prije dva dana nisu davali šanse, sad je glavna konkurencija  Lasagni!

Zadranki je naš predstavnik daleko bolji od ostalih te smatra kako ne bi trebao imati 'problema' s konkurencijom. Ipak, boji se žirija, koji, kako kaže, zna biti konzervativan.

- Pretpostavljam da nas nitko neće zeznuti namjerno, ali jako je važno da danas šaljemo dobru energiju i držimo palčeve.

I naš skladatelj i tekstopisac Nenad Ninčević (62) ima same riječi hvale za Umažana Marka.

- Svima se dopada, to je meni već pobjeda. Mislim da će biti prvi, ali i da ne bude ima veliki hit. Divan je, pristojan, skroman, vjeruje u Boga. Ima sve vrijednosti koje poštujem kod ljudi. Dugo se nije dogodilo da toliko ljudi pleše na neku pjesmu, taj mali je pogodio sve. Napravio je nešto veliko, pobudio je radost u Hrvatima, glazbi… - kaže Ninčević te dodaje kako je 23 fenomenalna pozicija jer glazbenici koji nastupe pri kraju natjecanja, više uđu gledateljima u "uho". 

storyeditor/2023-06-12/PXL_100417_16229584.jpg
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO