Obavijesti

Show

Komentari 20

Nema samo Severina problem s policijom na granici Srbije: Ovi pjevači su dobili zabranu ulaska

Nema samo Severina problem s policijom na granici Srbije: Ovi pjevači su dobili zabranu ulaska
5

Selma Bajrami ne može u Srbiju radi dvoglavog orla, a Jala i Buba zbog nasilja

VIDEO

Pustite moje kolege iz Srbije da i dalje nesmetano dolaze i rade u Hrvatskoj. Suradnja u kulturi ne smije stati, ekonomija je ionako nezaustavljiva. Jedino tko od ovoga može profitirati su isključivo političari i njihova kamarila, poručila je regionalna pjevačka zvijezda Severina (52) nakon što ju je u nedjelju navečer srpska policija nekoliko sati zadržala na granici, pretresla auto te ispitivala o ratnim godinama i njezinu protivljenju iskopavanja litija u Beogradu. Iako su joj potom dopustili da uđe u državu, Splićanka se ipak vratila u Zagreb i rekla: "Neću u Srbiju dok je diktator na vlasti".

Karleuša se oštro obrušila na Severinu: 'Gora je od švercera i dilera, ona propagira mržnju!'
Karleuša se oštro obrušila na Severinu: 'Gora je od švercera i dilera, ona propagira mržnju!'

Pjevala 'Valle Kosovare'

Srbija je do sada imala "listu nepoželjnih umjetnika", koja će nakon slučaja sa Severinom, piše Telegraf, biti ukinuta. Na popisu se našla i njezina bosanskohercegovačka kolegica Selma Bajrami. U Srbiji je postala nepoželjna krajem prošle godine nakon snimke na kojoj pokazuje dvoglavog orla dok izvodi pjesmu "Valle Kosovare". Pjevačica je nakon zabrane poslala žalbu, ali je odbijena te je uputila još jednu.

Beograd: Snimanje TV emisije Ami G Show na televiziji Pink u Šimanovcima

- Mene su držali pet sati u međuzoni i naređeno mi je da se prvim avionom vratim u Beč. Smatram da nam je namješten linč, smatram da nikome ne bi nigdje trebalo zabraniti ulazak, glazba i politika se ne bi trebali miješati - rekla je Selma za Klix.ba i dodala: "Svaka čast Severini".

Reperi zabranjeni radi nasilnog zaštitara

Bajramini sunarodnjaci, reperi Jala Brat i Buba Corelli, također su na "crnoj listi". Oni su u Srbiji posljednji put nastupali u Nišu, kad im se na pozornicu popeo dečko iz publike, kojega je njihov zaštitar bacio s pozornice i fizički napao, navodi Telegraf. U Srbiji se potom pokrenula peticija da im se zabrani ulazak, do čega je i došlo.

Jala Brat i Buba Corelli

Crnogorka razljutila stihovima

Zabranjena je i crnogorska pjevačica Jadranka Barjaktarović, i to radi izmijenjenih stihova jedne pjesme tijekom političke proslave u Crnoj Gori. Umjesto riječi: "Ne može nam nitko ništa jači smo od sudbine", ona je pjevala "Ne može nam nitko ništa jači smo od Srbije".

Konstrakta porukom podržala Severinu: Evo što joj je poručila
Konstrakta porukom podržala Severinu: Evo što joj je poručila

Kad je pokušala ući u Srbiju, vraćena je s granice i odmah zabranjena prema tamošnjem zakonu o strancima, na osnovu kojega se bez obrazloženja može spriječiti ulazak u državu onima koji bi remetili javni poredak i sigurnost, prenosi Telegraf.

Ne smiju ni 'Zvezda Granda' ni glumac Štukan

Radi, kako pišu srpski portali, simpatiziranja bivšeg zapovjednika obrane Srebrenice, Nasera Orića, ulazak je zabranjen “Zvezdi Granda” Sadiku Hasanoviću. Telegraf navodi i da glumac Feđa Štukan ne smije u državu radi “negativne procjene sigurnosnog rizika”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO