Obavijesti
Komentari 3
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

MyinBarba
Štrukle sa "strjuskom" kako smo mi zvali začin, preprženo vrhnje na tavi na malo svinjske masti i karamelizirani luk, sve to ubaciš u štrukle na čušpajz, pre pr Prikaži još ↓
MyinBarba
Jooojjjj, kakvu je ZLEVANKU moja baka radila. Domaći kukuruz mljevan na kamenom mlinu koji je kilomear od mene, neznam dali još radi, domaći sir i vrhnje koji Prikaži još ↓
Luna777
U ponedjeljak je bilo puno ljepše i interesantnije gledati Večeru za 5 i predstavljanje kandidatkinje Nevenke, kao i kuhanje njenih nesvakidašnjih jela. Jučer j Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .