Obavijesti

Show

Komentari 20

Nekad joj se divila, sad je oštro kritizira: Kako je počeo sukob između Karleuše i Severine?

Nekad joj se divila, sad je oštro kritizira: Kako je počeo sukob između Karleuše i Severine?
7

Jelena Karleuša je prije desetak godina govorila da je Severina talentirana i atraktivna, viđena je i na njenom koncertu u Beogradu i tada je rekla da je došla 'inspirirati se'. Danas je to druga priča...

VIDEO

Srpska pjevačica Jelena Karleuša oštro se obrušila na Severinu koja je u nedjelju zadržana na srpskoj granici. Tamo su je, kako je sama Splićanka rekla, policajci ispitivali o njezinim stavovima o Srebrenici, Oluji, pretresli su joj auto i naposljetku pustili da uđe u državu. No Severina, koja je trebala pjevati na jednom 18. rođendanu, a gažu je i morala propustiti zbog zadržavanja na granici, vratila se tada u Hrvatsku. 

U ponedjeljak su mnogi komentirali njezin slučaj, a među njima i brojni domaći i regionalni političari. Severina je dobila i brojne poruke podrške, među kojima je bila i ona srpske predstavnice na Eurosongu prije par godina, Konstrakte, no naišla je i na kritike. Jedna od njih bila je i oštra poruka Jelene Karleuše

Jandroković o Severini i slučaju špijun: Srbija nije demokratska država, sjede na dvije stolice
Jandroković o Severini i slučaju špijun: Srbija nije demokratska država, sjede na dvije stolice

- U slučaju pjevačice Severina, koja glasno proslavlja genocid nad hrvatskim državljanima srpske nacionalnosti, najmanje što je ova država mogla učiniti jest da joj pretresu auto jer je ona mnogo gore od švercerice i dilera droge. Ona je netko tko propagira fašizam i mržnju, a takvima u Srbiji nije mjesto. Kada je riječ o njenom napadu na srpskog predsjednika, razlika između njenog i našeg jest ta što naš nikog nije i nikog neće protjerati, ali je dosta bilo likovanja nad stradanjem i mukom našeg naroda od strane one koja je bez iole morala i obraza htjela još malo srpskih para - poručila je, između ostalog, srpska pjevačica na svojim društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Vučić o Severini: 'Nisu je trebali zadržati na granici. Sve najgore mislim o njoj, priča gluposti...' 00:50

I ranije je Karleuša znala kritizirati Severinu. U svibnju ove godine je za nju rekla kako je 'tabloidna' te da je 'u sukobu sa zemljom iz koje vuče korijene'. 

Karleuša je hvalila Severinu 

No, godinama unazad je srpska pjevačica govorila sve najbolje o Severini.

Karleuša se oštro obrušila na Severinu: 'Gora je od švercera i dilera, ona propagira mržnju!'
Karleuša se oštro obrušila na Severinu: 'Gora je od švercera i dilera, ona propagira mržnju!'

Bodrila ju je u Beogradskoj areni 2013. godine na turneji 'Dobrodošao u klub' te je tada rekla kako ju je došla podržati 'i inspirirati se'. Već godinama se u Karleušinom repertoaru nalazi Severinina pjesma 'Tarapana', a izvela ju je i na posljednjim nastupima u zagrebačkim klubovima.

Beograd; Nastup Jelene Karleuše na 6. izdanju festivala Belgrade Music Week

Ranije je Karleuša isto za Severinu rekla da je 'talentirana i daleko najatraktivnija žena na estradi'. 

- Jako je lako spočitavati lijepoj ženi da nije talentirana i ženi koja ima što za kazati i kaže, bez kočnica. Lako joj je spočitavati intelekt, ljepotu, talent i želju za uspjeh. Sve se to kod nas pljune, pogotovo kad je žena u pitanju - izjavila je Karleuša prije više od 10 godina na televiziji B92.

FOTO Severinino ljeto: Koncerti, putovanja pa drama na granici
FOTO Severinino ljeto: Koncerti, putovanja pa drama na granici

Jednom prilikom se čak pojavila u istom stajlingu kojeg je splitska pjevačica ranije 'isfurala'

Kako je počeo sukob Karleuše i Severine? 

No, dobri odnosi u jednom su trenutku pukli. Navodno je srpska pjevačica napala Splićanku zbog jednog starog intervjua o Srebrenici. Pa je Karleuša spomenula Jasenovac i objavila je navodni screenshot poruke koji joj je Severina poslala.

Splitska pjevačica uzvratila je objavom poruka koje joj je navodno slao Duško Tošić, koji je u procesu razvoda s Karleušom.

Zagreb: Severina dala podršku na prosvjedu "Dosta!" u znak solidarnosti za prekid trudnoće

- Severina je u sukobu sa zemljom iz koje vuče korijene. Mi smo vidjeli gdje ona radi i pjeva, svatko tko je plati, ona pjeva i podržava tu politiku - rekla je Karleuša u emisiji 'Ćirilica' prije par mjeseci. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO