Obavijesti

Show

Komentari 15

Nekad je bila seksi milijunašica i žena slavnog glumca. Danas je beskućnica koja kopa po smeću

Nekad je bila seksi milijunašica i žena slavnog glumca. Danas je beskućnica koja kopa po smeću
5

Nedavno su, bivšu ljepoticu, ponovno uhvatili američki paparazzi u neprepoznatljivom izdanju. Bivša manekenka sada je fotografirana kako kopa po kontejnerima u uličici

VIDEO

Nekadašnja manekenka Loni Willison (40), bivša supruga Jeremyja Jacksona (43), zvijezde 'Spasilačke službe', već je neko vrijeme beskućnica i ne izgleda više ni upola zanosno od onoga kakvu ju pamte.

Glumica Salma Hayek izazovno zaplesala pa pokazala previše: 'Može li necenzurirana verzija?'
Glumica Salma Hayek izazovno zaplesala pa pokazala previše: 'Može li necenzurirana verzija?'

Naime, ona često izazove interes javnosti nakon što se njezine fotografije pojave u medijima, a zatim obiđu čitav svijet. Za nekoć zgodnom plavušom savršene linije, 'uzdisali' su mnogi muškarci, a sada traži hranu po smeću na ulicama Los Angelesa. Willison je od seksi milijunašice postala neprepoznatljiva prosjakinja, a s ovisnošću o opijatima bori se već godinama. Upala je i u tešku depresiju.

EXCLUSIVE: Loni Willison seen dumpster diving in Los Angeles

Nedavno su, bivšu ljepoticu, ponovno uhvatili američki paparazzi u neprepoznatljivom izdanju. Bivša manekenka sada je fotografirana kako kopa po kontejnerima u uličici. Na fotografijama se vidi i kako puši cigarete, a pokraj nje su kolica puna odjeće.

Problematična bivša zvijezda viđena je nekoliko puta u posljednjih nekoliko tjedana kako traži hranu, a na rukama je imala modrice ne rukama.

EXCLUSIVE: Loni Willison seen dumpster diving in Los Angeles

S Jeremyjem se vjenčala 2012., ali su se rastali vrlo brzo. Prije pet godina doživjela je psihički slom i izgubila posao asistentice u centru za kozmetičke operacije. Ranije je ljepotica krasila razne naslovnice časopisa, a nakon traume zbog veze s Jeremyjem, ovisnikom koji se počeo drogirati još za vrijeme snimanja 'Spasilačke službe', nikada se nije liječila kod psihijatra, već se odala raznim porocima.

*EXCLUSIVE* Jeremy Jackson and Loni Willison on their honey moon in Maui New Years Eve 2012

Burnu vezu Jeremyja i Loni obilježilo je nekoliko dolazaka policije na vrata njihovog doma. Glumac je tukao Willison, slomio joj je rebra, ozlijedio vrat i izgrebao joj lice i tijelo. Ipak, ona ga je odbijala prijaviti policiji jer ga se bojala, već su to morali učiniti susjedi.

Nakon prekida, strani mediji pisali su kako joj je trebalo nekoliko mjeseci da se oporavi. Loni se povukla u sebe, a glumca je prijavila naknadno nakon što su ga izbacili iz kuće Celebrity Big Brothera, showa u kojem je sudjelovao.

Bivša manekenka dala je i otkaz te kako je bila bez prihoda izgubila je sve što je imala te se njezino stanje pogoršalo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO