Obavijesti

Show

Komentari 45

Neda je proslavila rođendan na jahti: Tko bi joj dao 63 godine?

Neda je proslavila rođendan na jahti: Tko bi joj dao 63 godine?
8

Pjevačica je otkrila da joj je najljepši rođendanski poklon vijest da će ponovno postati baka. Neda je u društvu obitelji i prijatelja krstarila po Bokeljskom zaljevu

VIDEO

Neda Ukraden proslavila je rođendan u krugu najbližih, a ovoga puta za nju je to bio i više nego poseban dan. Proslavu rođendana dolaskom je upriličila Nedina kći Jelena sa zetom Predragom i kćerima blizankama Aleksandrom i Nedom. Osim uže obitelji uz Nedu su taj dan bili dugogodišnji suradnik, autor njezinih velikih hitova Dušan Bačić, te menadžer Dušan Junger. Povodom proslave rođendana stigle su i Nedine rođakinje iz daleke Australije, koje nikako nisu htjele propustiti njezinu rođendansku proslavu.

- Rođendan sam odlučila proslaviti na jahti na kojoj smo po prekrasnom danu, mirnom moru uživali i krstarili po Bokeljskom zaljevu uz šampanjac i naravno tortu. Društvo i cijeli ambijent, kao i moje unuke učinile su mi rođendan nezaboravnim. Kao najljepši rođendanski poklon bila je vijest kojom me obradovala moja kći Jelena – vijest da ću ponovno postati baka - rekla je pjevačica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 45

VIDEO