Obavijesti

Show

Komentari 22

Nakon Karleuše, Seve napada i Aca Lukas? 'Pjevat ću besplatno za Novu, ovo nema smisla...'

Nakon Karleuše, Seve napada i Aca Lukas? 'Pjevat ću besplatno za Novu, ovo nema smisla...'
5

'Želim da moje kolege i kolegice ne pljačkaju budžetske pare jer je to novac od svih građana. Nema smisla da nekoga plaćaju 800.000 KM. To bi bila velika sramota!', poručio je pjevač

VIDEO

Nakon što je pjevačica Severina Vučković (52) protekle nedjelje zadržana na graničnom prijelazu u Srbiji, gdje su je ispitivali o Oluji, Srebrenici, Jasenovcu i pretresli su njezin automobil, mnogi su joj pružili podršku.

U utorak je podrška stigla i od gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić. Poručila je da je Severina još jednom dokazala hrabrost i nepokolebljivost u stavovima koji su ispravni, jasni i čvrsti. Osim toga, pozvala je sve građane Srbije da dođu sa Severinom u Sarajevo dočekati 2025. godinu. 

Kako javlja Dnevni avaz, Severinin nastup koštat će blizu 800 tisuća konvertibilnih maraka, odnosno, oko 400 tisuća eura. Zatim se oglasio srpski pjevač Aca Lukas, s kojim je pjevačica trebala snimiti duet.

Gradonačelnica Sarajeva uputila podršku Severini: 'Srbijo, dođite kod nas uz Seve dočekati 2025.'
Gradonačelnica Sarajeva uputila podršku Severini: 'Srbijo, dođite kod nas uz Seve dočekati 2025.'

- Volim Srbiju, volim Beograd, volim Bosnu i Hercegovinu, volim Sarajevo, volim Hrvatsku, volim Zagreb... Želim da moje kolege i kolegice ne pljačkaju budžetske pare jer je to novac od svih građana. Pjevat ću u Sarajevu za Novu Godinu bez honorara jer nema smisla da nekoga plaćaju 800.000 KM. To bi bila velika sramota! Sarajlije znaju što je glazba - napisao je Lukas na društvenim mrežama.

Osim Ace, Severinu je kritizirala i srpska pjevačica Jelena Karleuša.

- U slučaju pjevačice Severina, koja glasno proslavlja genocid nad hrvatskim državljanima srpske nacionalnosti, najmanje što je ova država mogla učiniti jest da joj pretresu auto jer je ona mnogo gore od švercerice i dilera droge. Ona je netko tko propagira fašizam i mržnju, a takvima u Srbiji nije mjesto. Kada je riječ o njenom napadu na srpskog predsjednika, razlika između njenog i našeg jest ta što naš nikog nije i nikog neće protjerati, ali je dosta bilo likovanja nad stradanjem i mukom našeg naroda od strane one koja je bez iole morala i obraza htjela još malo srpskih para - poručila je, između ostalog, srpska pjevačica na svojim društvenim mrežama. 

Beograd: Pjevačica Jelena Karleuša gostovala u emisiji Hit Tvit na televiziji Pink

Severina nam je ranije potvrdila da ju je policija zaustavila prilikom ulaska u Srbiju u nedjelju te nakon nekoliko sati odvela u zgradu policije na razgovor. Te je večeri trebala pjevati na 18. rođendanu slavljenice u Beogradu.

Evo kome je Severina trebala pjevati: Vučićeva savjetnica odmah urgirala da je puste!
Evo kome je Severina trebala pjevati: Vučićeva savjetnica odmah urgirala da je puste!

Prema pisanju Direktno.rs, Severina se navodno zaputila na privatnu proslavu Dragana Ruvarca, inače direktora kompanije Stefial, kojega srpski mediji nazivaju 'SNS graditeljem' jer je nelegalno gradio građevinski kompleks u beogradskoj općini Vračar, s bivšim nogometašem i trenerom Crvene zvezde, Dejanom Stankovićem. Kako javljaju srpski mediji, na proslavi su većina uzvanika bili pripadnici SNS-a, odnosno Srpske napredne stranke.

Zagreb: Severina dolazi na Općinski sud

Također, navode da je uzvanica Suzana Vasiljević, savjetnica predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, urgirala da se Severina pusti s granice, odnosno da uđe u zemlju.

Srpski ministar o Severini: 'Mi ćemo je skinuti s popisa jer je sam Vučić rekao da je to glupo'
Srpski ministar o Severini: 'Mi ćemo je skinuti s popisa jer je sam Vučić rekao da je to glupo'

Izvor blizak pjevačici nam je potvrdio da je “Severina trebala pjevati na 18. rođendanu djevojke u Beogradu, a tko su bili gosti i je li bilo SNS-ovaca pjevačica ne zna jer nije došla na rođendan”. Nakon razgovora s graničnim policajcima, Severina je u nedjelju ipak puštena da uđe u Srbiju, ali se ona odlučila vratiti u Hrvatsku uz poruku da više nikad neće ići u Srbiju dok je 'diktator na vlasti'. 

Zagreb: Severina dala podršku na prosvjedu "Dosta!" u znak solidarnosti za prekid trudnoće

POGLEDAJTE VIDEO: DRAŽEN ZEČIĆ DIPLOMIRAO NA SENDVIČIMA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina