Obavijesti

Show

Komentari 27

Na prvom vjenčanju Ana Gruica nosila je čipkastu kapicu na glavi, a u ruci buket suncokreta

Na prvom vjenčanju Ana Gruica nosila je čipkastu kapicu na glavi, a u ruci buket suncokreta
8

S obzirom da je ugledni liječnik dobio crkveni razvod od prve supruge, sada će on i Ana moći sklopiti i crkveni brak

VIDEO

Ana Gruica Uglešić (40) i psihijatar Boran Uglešić (48) vjenčali su se prije pet godina, a poslije Velike Gospe sklopit će i crkveni brak u Sitnom Gornjem kraj Splita, odakle su roditelji glumice. Podsjetimo, ugledni liječnik dobio je crkveni razvod od prve supruge.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ana Gruica u 24 pitanja 13:20

Splitski par je prvo vjenčanje obavio pred matičarom 2018. godine u kolovozu, točnije 20. kolovoza. Građanski brak su sklopili samo nakon godinu dana veze u krugu članova obitelji i najbližih prijatelja u dvorcu Martinis Marchi na otoku Šolti, a tada je uz mladence bio i Anin sin, Ivan Marat, kojeg je glumica dobila u vezi s piscem Hrvojem Šalkovićem. Tad je imao samo tri godine, a sad na drugom vjenčanju svoje majke prisustvovat će kao osmogodišnjak.

Na prvom vjenčanju glumica je bila u jednostavnoj, ali efektnoj vjenčanici, kreaciji njezinih prijatelja splitskog dizajnerskog dvojca Arileo. Ono što se isticalo je bila čipkasta kapica koju je nosila na glavi kao kreacija kostimografkinje Ankice Matijaš. U rukama je Ana nosila buketić suncokreta koji je sama izradila. 

Za crkveno vjenčanje atraktivna glumica će promijeniti čak tri vjenčanice koje joj je dizajnirala Matija Vuica, čiju je reviju nedavno nosila u Trogiru s najboljom prijateljicom Iris Rajčić Livajom, suprugom nogometaša Marka Livaje. Svadbeno slavlje održat će se u restoranu na splitskim Bačvicama. 

Vijest o prvom vjenčanju Ana je držala u tajnosti, no nakon mjesec dana objavila je fotografije. 

Ana Gruica Uglešić planira pred oltar: Suprug Boran dobio je crkveni razvod od bivše žene
Ana Gruica Uglešić planira pred oltar: Suprug Boran dobio je crkveni razvod od bivše žene

- Planiramo crkveno vjenčanje, pa je ovo trebalo biti samo za naše oči i dušu. Ali kako je vrijeme odmicalo, shvatila sam kako svaki, ali svaki, dan gledam slike i da je toliko ljubavi utkano u ovo, da je toliko lijepih, iskrenih emocija pokazano na taj dan da bi bilo glupo tajiti nešto tako zdravo i pozitivno. Nadam se da ćete uživati u našoj sreći kao i mi. Jer, samo su ljubav i obitelj ono važno - rekla je glumica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO