Obavijesti

Show

Komentari 53

N. Badrić: Antoniji Dori bi ponudila doživotni ugovor

Gledatelji će birati tko će osvojiti 200.000 kuna u prvom hrvatskom 'Supertalentu'. Za točno tjedan dana saznat ćemo čiji je talent bolji od drugih...

VIDEO

Prvi je u finalu nastupio Mateo Ravlija (13), jedini kandidat koji je uspio rasplakati Ninu Badrić. Pjevao je pjesmu iz filma 'Zorro'.
- Prezadovoljan sam - kazao je mladi pjevač nakon nastupa.
Žiri mu je čestitao jer je hrabro 'probio led' i nastupio prvi.
- Nazvat ću te 'moj Mateo' jer mi je ono što si pokazao u kvalifikacijama nešto predivno. Prošli put sam bila malo oštra prema tebi, ali danas si bio izvrstan - kazala je Nina Badrić.
Hrvatska 'Susan Boyle', Nina Kraljić (17), u finalu je odlučila biti nešto češća no inače i zapjevala 'Halo' od Beyonce.
- I bi Nina. Ti se više nikom ne moraš dokazivati. Imaš nenadmašnu emociju dok pjevaš i anđeoski glas. Bravo - nahvalila je Badrić svoju imenjakinju.
Nakon dvoje pjevača došao je red na prvu plesnu skupinu. Unit X su svoj nastup počeli i završili recitacijom.
- Ovo je nevjerojatno. Mislio sam da mi se ne može dogoditi da gledam ples i da zaplačem, a sad mi je došlo da zaplačem - kazao je vidno dirnuti Enis Bešlagić. Nina Badrić dodala je da plesači u 'Supertalentu' stvaraju jednu novu scenu u Hrvatskoj.
-  Ovo što ste večeras izveli bilo je uistinu hrabro. Jedna fenomenalna točka. Ja da sam doma, ja bih glasao za vas - rekao je Dubravko Merlić.
Učenica petog razreda, Splićanka Antonia Dora Pleško (11), zapjevala je Sinatrin 'New York, New York'.
- Još jedna savršena točka iz radionice naše Dore. Bilo je savršeno u svim segmentima. Dora, nemam riječi - kazao je Merlić svojoj favoritkinji. Enis je ponosan što je postao dio Antonijine karijere, a Nina bi pak, da je vlasnica neke diskografske kuće, potpisala s Dorom doživotni ugovor. Tihomir Bendelja svojim twirlingom opet je očarao publiku i žiri.
- Tihomire, ja ne mogu skinuti oči s tebe. Ti ideš u Hollywood sto posto - kazala je Nina mladom Bendelji.
Hrvatski steperi, plesna skupina Step by Step, presvukli su se tijekom izvedbe, a predsjednik žira pohvalio je njihovu energiju.
- Svaka vam čast. Sjajni ste, sjajni, sjajni... - kazala je Nina.
Atomic Dance Factory, možda najveći favoriti za pobjedu u showu, imali su multimedijalan nastup. Plesači su plesom komunicirali sa svojim 'stvoriteljem', koji je bio na ekranu iza njih.
- Vi niste normalni. Vi ste fakat za proučavanje. Meni je ovo genijalno - kazao je Enis, a Nina je poželjela da ih vidi cijeli svijet. Merlić je pohvalio njihovu fenomenalnu ideju za nastup.
Deborah Šuker (14) i nagluhi Marijan Kešinović (14) plesali su na tri pjesme. Enis je kazao da su oni najljepša priča ovog 'Supertalenta'. Dubravko im je zahvalio na vjeri koju su dali gledateljima u to da se sve u životu može uspjeti.
- Vi ste za mene i sve nas moralni pobjednici ovog showa - kazala je Nina Badrić.
Monica Rogić (12) za finale je hrabro odabrala pjesmu 'I Will Always Love You' od Whitney Houston.
- Iznimno teška pjesma. I dalje si jedan od mojih favorita za pobjedu - rekao je Dubravko.
- Tvoja reakcija nakon što ti se desilo da si malo zakasnila na sceni bila je fenomenalna. Ja bi da moja kćer bude poput tebe - rekao je Enis, a Nina ju nije mogla prestati hvaliti.
Žiri se ustao da bi zapljeskao plesnoj skupini Sinovi.
- Vi ste svaki put sve bolji i bolji. Ovo što ste uspjeli napraviti koreografiju u četiri dana je fenomenalno - kazao je Dubravko.

IZBOR PRVOG 'SUPERTALENTA' TRAJAT ĆE TJEDAN DANA
Pobjednika “Supertalenta” odabrat će gledatelji koji će za svog favorita glasati cijeli tjedan, do petka, 18. prosinca. U tom “superfinalu”, između dvoje s najviše glasova birat će se pobjednik showa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 53

VIDEO