Obavijesti

Show

Komentari 11

Može li Katja glasovima gledatelja doći do finala?

Može li Katja glasovima gledatelja doći do finala?
1

Može li po vama Katja na krilima gledatelja kojima se sviđa doći do kraja showa Zvijezde pjevaju ili će ipak presuditi kvaliteta ostalih natjecatelja?

VIDEO

Katja Kušec i Đani Stipanićev idu neumorno dalje. Iako su i u subotnjoj emisiji Zvijezde pjevaju od žirija dobili najmanji broj bodova, glasovi publike očito ih nose sve dalje. Tako Dreletu i Zorici nisu pomogla ni čak 34 boda žirija. Iako je i sinoć Katja zaboravila dio teksta, a nakon priče o namještanju glasova i žiri je otkrio razlog zbog kojeg očito prolaze sve dalje. Ona je jednostavno 'simpatično loša', a kako su rekli u žiriju, priredili su show koji je zabavio njih i publiku. Neki će reći da je u redu to što Katja ne zna pjevati, a cijela emisija ionako služi samo da se na dva sata zabavimo, no netko će i na to prigovoriti. Show se ipak zove Zvijezde pjevaju, a ne Zvijezde zabavljaju publiku, pa bi se prema tomu trebalo suditi 'zvijezdama'. Može li po vama Katja na krilima gledatelja kojima se očito sviđa doći do kraja showa ili će ipak presuditi kvaliteta drugih natjecatelja?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'
ODLUČILA DATI NOVU PRILIKU LJUBAVI

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'

Neve se četvrti put vratila u 'Ljubav je na selu'. Mnogi je pamte po turbulentnu odnosu s farmerom Goranom Žigom, a pisala je i farmerima Ivici Stapiću te Draženu Božiću