Obavijesti

Show

Komentari 8

'Moj bratić Dario Šimić je divan dečko, cijela obitelj voli sport. Ja stroga? Ne, samo objektivna'

'Moj bratić Dario Šimić je divan dečko, cijela obitelj voli sport. Ja stroga? Ne, samo objektivna'
6

Jadranka 'nikada nije ganjala loptu', kako nam kaže, ali se u njezin život bili uključeni drugi sportovi - atletika i gimnastika

VIDEO

'Večera za 5' vratila se na male ekrane, a ovoga tjedna gledatelje zabavlja osječka ekipa. Umirovljena medicinska sestra Jadranka Horžić u jednoj od epizoda otkrila je gledateljima da je sestrična slavnog nogometaša Darija Šimića. 

Jadranka iz 'Večere' sestrična je poznatog nogometaša: 'Pa zbog njega sam i zavoljela nogomet'
Jadranka iz 'Večere' sestrična je poznatog nogometaša: 'Pa zbog njega sam i zavoljela nogomet'

Upravo zbog Darija, Jadranka je zavoljela nogomet, a cijela njena obitelj luda je za nogometom.

- Cijela muška strana ganja loptu. Ja se nisam bavila nogometom, naravno, ali muškarci iz moje obitelji - nećaci, unuci, brat moj, s muške strane su svi ludi za loptom i nogometom. Osim Darija, koji se proslavio, i njegov brat Josip je uspješno igrao nogomet, moj nećak isto, tu u Osijeku živi, on je i trener...Jednostavno su to geni, svi vole nogomet i loptu. Moj unuk stariji je također u nogometu. - ispričala je za 24sata. 

Iako se nije bavila nogometom u njezin su život bili uključeni drugi sportovi.

- U mladosti sam se bavila sportom - atletika i gimnastika, a nakon udaje je to prestalo, otišlo u drugi plan - govori Jadranka i otkriva da nogomet prati isključivo kada igra hrvatska reprezentacija.

'Dario je krasan dečko' 

Za bratića ima samo riječi hvale, a otkrila je i da on i ona imaju braću blizance.

- Darija znam odmalena, krasan je dečko. Njih je troje djece, ima brata blizanca, krasne roditelje i to je to. Naše mame su sestrične, i zanimljivo je s genetske strane da i Dario i ja imamo braću blizance - ispričala je, a u prošloj je epizodi emisije otkrila da je njen brat blizanac preminuo, ali da su uvijek bili povezani:

-  Kad smo bili mali, nismo mogli jedno bez drugoga. Bili smo jako povezani. Recimo, mama i tata su radili, onda mi dođemo iz škole pa radimo kolače. Onda on muti, ja nešto drugo. I uvijek smo zajedno sjedili u klupi - rekla je umirovljena medicinska sestra. 

Zbog sudjelovanja u kulinarskoj emisiji je, kaže nam, jako sretna.

Dejan i Sanja su izjednačeni! Jadranka ostala vjerna osmici: 'Očekivala sam kolač za desert'
Dejan i Sanja su izjednačeni! Jadranka ostala vjerna osmici: 'Očekivala sam kolač za desert'

-  Svaka čast ekipi, sve pohvale svima s moje strane. Svim prijateljicama sam rekla da mi je zaista bilo lijepo druženje, divno iskustvo. Nisam požalila odluke, ovo će biti jedna lijepa životna uspomena - rekla nam je.

'Nisam stroga, samo objektivna' 

Gledatelji ispred malih ekrana za Jadranku su rekli da je stroga i da sve kritizira, a pitali smo je ima li istine u tome.

Gledateljima atmosfera nije bila dobra, kritike dobila i Jadranka: 'Mora ona dati nižu ocjenu...'
Gledateljima atmosfera nije bila dobra, kritike dobila i Jadranka: 'Mora ona dati nižu ocjenu...'

- Nisam stroga, samo sam objektivna. Nekom se nešto može, a nekom ne mora sviđati. Ukusi su različiti. Recimo, to što sam Sanji dala osmicu, to sam čak i požalila. Aranžiranje i hrana su bili za četvorku, no osmicu sam dala iz kurtoazije, iako mi je poslije bilo i žao te odluke. Lazanje su bile hladne, tvrde, veću ocjenu od četvorke, petice nije zaslužila. Dala sam joj, dakle, veću ocjenu negoli sam smatrala da zaslužuje, stoga je jasno - nisam kritična - otkrila nam je.

Za kraj nam je ispričala koji su kriteriji za njezinu idealnu večeru.

- Da je jelo ukusno, a puno pozornosti obraćam i na posuđe, da je lijepo uređen stol, tanjuri, vilice... na urednost i estetiku obraćam puno pozornosti. Naravno, tu su i okusi te serviranje hrane. To mi je jako bitno - zaključila je Jadranka za kraj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO