Obavijesti

Show

Komentari 0

Mislav Šepić: 'S 14 godina mi je umrla mama. Imala je tumor na mozgu, tada sam se udebljao...'

Mislav Šepić: 'S 14 godina mi je umrla mama. Imala je tumor na mozgu, tada sam se udebljao...'
3

Želi promijeniti svoje navike, smršaviti te naučiti jesti jer se u budućnosti želi ostvarit kao otac

VIDEO

Na male ekrane uskoro se vraća 'Život na vagi', a u borbu protiv kilograma ide i Mislav Šepić (37) iz Velike Gorice. Ovaj kandidat trenutačno ima 166 kilograma, a debljina mu svakodnevno otežava život zato što ne može ni potrčati, penjati se pa čak ni odrezati nokte na nogama jer se jednostavno previše zadiše.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Prvi pobjednik 'Života na Vagi' imao je 130 kilograma, a danas radi kao trener: 'Bilo je teško' 00:58

Njegovi problemi s kilogramima počeli su zbog teške obiteljske tragedije.

- Nisam imao problema s kilažom do svoje 14. godine, bio sam normalne fizičke građe, ali onda mi je umrla mama od tumora na mozgu i to ljeto sam se naglo udebljao. Dobio sam 30-ak kilograma i otada je krenula moja borba s kilogramima koja danas traje - rekao je za RTL.

Marijana Batinić o kandidatima 'Života na vagi': 'Prijatelji smo, ali često i rame za plakanje...'
Marijana Batinić o kandidatima 'Života na vagi': 'Prijatelji smo, ali često i rame za plakanje...'

Sada ima bezuvjetnu podršku  supruge i spreman je usvojiti zdrav način života. 

- Prijavio sam se u 'Život na vagi' kako bih promijenio svoje navike, smršavio i naučio jesti jer se u budućnosti želim ostvariti kao otac koji sa svojom suprugom i djetetom ide na planinarenje. Supruga mi je najveća podrška. Kada sam joj rekao da idem u 'Život na vagi' bila je jako tužna jer me možda neće vidjeti, ali je bila velika podrška jer je zdravlje u igri. - ispričao je Mislav.

Osim očinstva i planinarenja, ovaj kandidati bi se volio baviti i biciklizmom, skakati padobranom, isprobati zipline, odjenuti neku lijepu majicu i nikad se više se osjećati nelagodno kada mora sjesti na stolac u kafiću ili se skinuti na plaži.

- Više ne želim razmišljati o tome hoću li dobiti moždani udar, infarkt te kako neću moći dobiti dijete - zaključio je Mislav.

Pokušao je Mislav i sam skinuti kilograme, a priča i kako je jednom prilikom uspio skinuti čak 100 kilograma.

- Jednom prilikom sam izgubio 110 kilograma, tj. izgubio sam oko 100 kilograma. Trebao sam ići na operaciju koja se zove gastric sleeve . Uopće da dođem na stol, moram sam smršaviti određen broj kilograma pa sam bio na dijeti. To je dijabetička dijeta čime sam smršavio oko 60 kila. Nakon toga sam išao na operaciju pa sam poslije izgubio još 50-ak kila - ispričao je.

A kile su se ponovno počele ići gore kada je upoznao djevojku, sadašnju suprugu.

- Počeo sam jesti. Mislim, nikad nisam prestao jesti, samo sam trenirao, vozio bicikl. Kad sam upoznao nju, prestao sam trenirati i počeo jesti i kile su počele ići gore - govori za kraj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO