Obavijesti

Show

Komentari 2

Mirko odustao od MasterChefa, a tri natjecatelja su svoju crnu pregaču zamijenila bijelom

Mirko odustao od MasterChefa, a tri natjecatelja su svoju crnu pregaču zamijenila bijelom
9

Mirko koji je na audicijskoj emisiji oduševio sva tri člana žirija i dobio čak tri pregače, neočekivano je odustao, no to je otvorilo vrata drugim natjecateljima za dodatnu pregaču

VIDEO

Drugi selekcijski krug u MasterChefu je gotov i sva mjesta među top 24 natjecatelja su popunjena. Uzbudljiva kulinarska emisija nastavlja svoj put prema vrhunskom kuhanju, a samo najbolji uspjeli su osvojiti prestižnu bijelu pregaču i nastaviti svoj put prema MasterChef vili. 

Kandidati u posljednjoj borbi za pregače: Prednost mi je što se snalazim u stresnim situacijama
Kandidati u posljednjoj borbi za pregače: Prednost mi je što se snalazim u  stresnim situacijama

Mirko koji je na audicijskoj emisiji oduševio sva tri člana žirija i dobio čak tri pregače, neočekivano je odustao, no to je otvorilo vrata drugim natjecateljima za dodatnu pregaču. Svi su bili svjesni da je ovo njihova zadnja prilika da impresioniraju žiri i pokažu svoje kulinarske vještine.

Prva skupina za glavnu je namirnicu dobila piletinu, a Stjepan je pitao kolege što bi oni pripremili.

- Prva opcija je da bih skinuo kožu, eventualno je pekao na tavi da dobijem slano. Dobro bih posolio, da napravim čips - otkrio je Melkior, a druga opcija mu je rolada ili rižoto budući da su u vrećicama natjecatelji dobili i rižu. Stjepan bi od glavne namirnice napravio ragu.

Kad je probao Sarino jelo Damiru je ono bilo fino, ali tanjur joj je bio zapackan. Unatoč tome dao joj je priliku u svom timu:

- Svoju pregaču moram dati osobi koja me zbilja privukla na prvu i smatram da je zaslužila biti u MasterChefu.

Drugu šansu dao je Luani te joj uručio crnu pregaču. 'Ova mi pregača znači puno i potrudit ću se da je pretvorim u bijelu', kazala je Luana.

Nakon što su Damir i Stjepan podijelili svoje pregače, Melikoru je ostala još jedna. U konkurenciji između Piera i Nine, ipak se zbog tehnike i okusa odlučio za Piera . 'Pomiješani su osjećaji. Idem napraviti nešto bolje od ovoga što je bilo', kazao je Piero.

No Melkioru je ostala još jedna crna pregača, pa ju je dao Nini.

- Potonula sam radi greške koju sam napravila u kuhanju, ali nadam se da ću bolje proći u izazovu zadnja šansa - rekla je Nina.

Miroslav je zbog 'MasterChefa' našao kuma i dobio pregaču: Kum je fiksni, žene se mijenjaju
Miroslav je zbog 'MasterChefa' našao kuma i dobio pregaču: Kum je fiksni, žene se mijenjaju

Uskoro je došlo vrijeme da se natjecatelji koji su dobili crne pregače u 'posljednjoj šansi' bore za svoj ulazak u MasterChef vilu. U 30 minuta s glavnom namirnicom, odnosno biftekom, Nina, Nikola i Tomislav morali su impresionirati žiri. I Tomislavu i Nini glavna je namirnica bila prepečena, a najmanje je grešaka napravio Nikola te je on svoju crnu pregaču zamijenio bijelom u Stjepanovom timu. U sljedećom krugu posljednje šanse našli su se Luana, Ivana i Edin. Njihova glavna namirnica bila je losos. Ivana i Edin su se obradovali lososu, a onda im je Melkior napomenuo da članovi žirija ne vole tu namirnicu pa će se morati posebno potruditi da im ga naprave primamljivo. To je pošlo za rukom Ivani kojoj je Melkior uručio bijelu pregaču. 'Vidim jako veliki potencijal u tebi', rekao joj je. Kad je čula da je ostala bez bijele pregače, Luana je zaplakala kazavši: 'Stresan je ovo dan'.

U trećem krugu zadnje šanse našli su se Dina i David koji su za glavnu namirnicu dobili piletinu. Dok se Dina odlučila za salatu za koju je rekla da je najbolja salata koju će žiri probati, a David za jelo s više komponenti, na Damiru je bilo da odluči tko će ući njegov tim. Kad je vidio Davidov tanjur na kojem je bio limun, pozvao je Melkiora koji je uzeo limun s tanjura i bacio ga. Ipak, Damiru se više svidjelo Davidovo jelo, pa je njemu uručio bijelu pregaču. 'Razočarana sam što nisam ušla u tu kuću. Zbog toga sam došla', rekla je Dina za kraj. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije