Obavijesti

Show

Komentari 2

Mirjana Karanović oglasila se nakon podignute optužnice za nanošenje ozljeda susjedi...

Mirjana Karanović oglasila se nakon podignute optužnice za nanošenje ozljeda susjedi...
3

Karanović se tereti da je u listopadu prošle godine u dvorištu zgrade teško ozlijedila susjedu nakon što su se posvađale. Na teret joj se stavlja da je susjedu uhvatila rukom i počela tresti, stoji u priopćenju

VIDEO

Ne možeš pobjeći od svijeta, ne možeš se sakriti. Ali možeš naći snagu i smisao. Priliku da preživiš nepravdu, napisala je Mirjana Karanović (66) na Instagramu.

Uslijedilo je to nakon što je Prvo osnovno javno tužilaštvo podnijelo Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužni prijedlog protiv glumice zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda susjedi S.S. (82). 

Kako stoji u priopćenju, Karanović se tereti da je u listopadu prošle godine u dvorištu zgrade teško ozlijedila susjedu nakon što su se posvađale. Na teret joj se stavlja da je susjedu uhvatila rukom i počela tresti, a zatim ju odgurnula pri čemu je žena pala na beton i slomila lijevu bedrenu kost. 

Digli optužnicu protiv Mirjane Karanović: Terete je za napad na susjedu, predložili i kaznu
Digli optužnicu protiv Mirjane Karanović: Terete je za napad na susjedu, predložili i kaznu

- Tužilaštvo je predložilo sudu da se prema okrivljenoj izrekne kazna zatvora u trajanju od osam mjeseci - priopćilo je tužiteljstvo te navelo da Karanović ne mora odraditi kaznu ukoliko u roku od dvije godine ne počini novo kazneno djelo. Odnosno, predložili su uvjetnu kaznu za nju. 

Karanović se ranije oglasila oko incidenta i poručila da joj je susjeda došla na vrata te je, nakon prepirke, počela 'čupati za majicu'. 

- Htjela sam maknuti tu ruku i onda se spotaknula i pala. To je splet okolnosti, nisam to namjerno učinila. Bilo je baš neugodno i burno - rekla je. 

Beograd: Konferencija za medije povodom premijere predstave "Čitač"
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO