Obavijesti

Show

Komentari 111

Mireli Rupić dijagnosticirali tumor, koji mora operirati

Mireli Rupić dijagnosticirali tumor, koji mora operirati
4

Mireli Rupić (36) prije dvije godine dijagnosticirali su dobroćudni tumor. Liječnici nisu mogli utvrditi nalazi li se na grudima ili na limfnom čvoru

VIDEO

Kvržica promjera 10,77 milimetara definirana mi je kao dobroćudni tumor. Na jučerašnjem pregledu liječnici u Poliklinici Nola rekli su mi da ne znaju odrediti nalazi li se ona na limfnom čvoru ili na grudima, rastresenim i uplašenim tonom rekla nam je Šibenčanka Mirela Rupić.
- Preporučili su mi da to operiram. Što da operiram kad mi pismeno navode - ili je jedno ili je drugo? Bitno da su mi pregled od 15 minuta naplatili 500 kuna. Pitam se može li specijalist otpustiti pacijenta s dijagnozom 'ili’ - priča 36-godišnja Mirela, majka jednogodišnje Lane Lourdes, koju je dobila s glumcem Goranom Višnjićem. Kaže kako je nisu poslali na dodatne pretrage da utvrde gdje se tumor nalazi i kakav je točno.
- Uplašena sam do boli - priča Mirela.
Primarijus iz Poliklinike Nola kaže kako Mirelu nisu pustili bez preporuke. Trebala bi obaviti zahvat, nakon kojeg ćemo iz uzorka znati o čemu je riječ.
- Da znamo što joj je, ne bismo joj preporučili operativni zahvat. Ne sliči karcinomu, mogu reći samo da nije zloćudno. Pacijentica je radila redukciju dojki, odnosno podizanje, pa je možda kvržica povezana i s tim zahvatom - kazao je prim. dr. Petar Nola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 111

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije