Milijuni na jednom prstu! Evo koliko je Jennifer Lopez zaradila na svojem zaručničkom prstenju | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 2

Milijuni na jednom prstu! Evo koliko je Jennifer Lopez zaradila na svojem zaručničkom prstenju

Milijuni na jednom prstu! Evo koliko je Jennifer Lopez zaradila na svojem zaručničkom prstenju
7

Jennifer je u životu bila zaručena šest puta, a četiri puta se vjenčala. Od svojih je zaručnika dobivala skupocjene prstenove koji su tada privlačili pozornost gdje god se pojavila

VIDEO

Pjevačica Jennifer Lopez (54) se u kolovozu 2022. godine vjenčala za glumca Bena Afflecka (51), s kojim se zaručila u travnju iste te godine. Ben je svojoj tada djevojci dao prsten sa zelenim dijamantom koji simbolizira sreću.

Ben je Jennifer zaručio i 20 godina ranije s Harry Winston prstenom napravljenim od 6.1 karatnog ružičastog dijamanta, ali tada nikada nisu stali pred oltar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jennifer Lopez na Met Gala u New Yorku 01:53

Jennifer je u životu bila zaručena šest puta, a četiri puta se vjenčala. Od svojih je zaručnika dobivala skupocjene prstenove koji su tada privlačili pozornost gdje god se pojavila. A gdje je njezino prstenje danas?

Što će reći Jennifer Lopez? Ben Affleck je Dan očeva proveo s bivšom suprugom Garner...
Što će reći Jennifer Lopez? Ben Affleck je Dan očeva proveo s bivšom suprugom Garner...

J.Lo je 1997. godine upoznala Ojania Noa, s kojim se zaručila kratko nakon što su se upoznali. Vjenčali su se iste godine u veljači te se rastali nakon godinu dana. Ojani je Jennifer zaručio s prstenom od 100.000 dolara, s velikim dijamantom i zlatnom trakom. 

Pjevačica je 2001. upoznala plesača Chrisa Judda, u kojeg se odmah zaljubila. Judd ju je ubrzo i zaručio te su se i vjenčali iste godine. Razveli su se 2003. godine. Iako nije poznato koliko je točno Judd potrošio na zaručnički prsten, šuška se da mu je cijena bila minimalno 100.000 dolara.

Prije razvoda s Chrisom se Jennifer prvi put zaručila s Benom Affleckom, kojeg je upoznala 2001. na setu filma 'Gigli'. Par se trebao vjenčati 2004. godine, ali su prvo odgodili ceremoniju pa ju onda i otkazali. Ben je na prsten potrošio vrtoglavih 1.2 milijuna dolara, a kako pišu strani mediji, J.Lo nikada nije vratila prsten Benu.

Jennifer je prije prvih zaruka s Benom bila u vezi s pjevačem Marcom Anthonyjem. Međutim, par je često prekidao i mirio se, a pomirili su se 2004. godine nakon što je Lopez otkazala vjenčanje s Affleckom. Tada je Marc zaručio Jennifer, vjenčali su se i bili u braku 10 godina. Zajedno su dobili i dvoje djece, blizance Emmu Maribel i Maximiliana Davida. Anthony je Lopez također dao prsten Harryja Winstona, koji je imao smaragdno brušeni kamen od 8,5 karata. Vrijednost prstena procjenjuje se na 4 milijuna dolara.

Nakon Marca se Jennifer zaručila za Alexa Rodrigueza, kojeg je upoznala 2005. godine. Vezu su započeli 2017. godine, a dvije godina kasnije su se zaručili. Alex je svojoj zaručnici dao prsten sa smaragdno brušenim dijamantom od 15 karata. Prema procjenama brojnih draguljara, vrijednost prstena je između 1 i 3 milijuna dolara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Mura Klara iz 'Braka' završila u bolnici: Marko nije bio s njom
OTKRILA ŠTO SE DOGODILO

Mura Klara iz 'Braka' završila u bolnici: Marko nije bio s njom

Mura Klara kaže kako joj je pozlilo pa su je u bolnici zadržali nekoliko dana na promatranju. Za Marka kaže kako joj je on najveća podrška u svemu

FOTO Livaja na trening Hajduka stigao s novom frizurom
IZGLED JE NAJVAŽNIJI

FOTO Livaja na trening Hajduka stigao s novom frizurom

Danas su igrači Hajduka s novim trenerom Gattusom odradili otvoreni trening
VIDEO Gvardiol za mikrofonom: Evo kako uživa u noćnom klubu
VEČER NA VIRU

VIDEO Gvardiol za mikrofonom: Evo kako uživa u noćnom klubu

VIR - Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol nakon Europskog nogometnog prvenstva uživa na Viru. Uživao je tako u jednom noćnom klubu gdje je pjevao bosanskohercegovački folk pjevač, Osman Hadžić. U jednom mu se trenutku naš nogometaš pridružio na pozornici pa su zajedno zapjevali pjesmu 'Titanik'. Gvardiol je znao sve riječi ove pjesme, a osmijeh nije skidao s lica. 'Joško je bio jako pristupačan, fotografirao se sa svima i dijelio autograme', rekla nam je čitateljica 24sata.