Obavijesti

Show

Komentari 15

Milijani dečko Miloš (61) platio odvjetnika da je štiti u realityju

Milijani dečko Miloš (61) platio odvjetnika da je štiti u realityju
4

Kada je nastala čitava 'frka' u prostorijama Happy televizije, više se natjecatelja pobunilo zbog kadrovskih promjena u produkciji. Milijana je tada uspjela stupiti u kontakt sa svojim dečkom

VIDEO

U vili 'Parova' došlo je do skandala nakon što su natjecatelji razvalili vrata i pokušali doći do produkcije. Televizija je pozvala policiju, a kasnije je šestero natjecatelja privedeno u policijsku postaju u Zemunu.

POGLEDAJTE VIDEO: Milijana Milojka varala pred kamerama

Pokretanje videa...

01:57

Tih je šestero natjecatelja izbačeno iz realityja, a vilu 'Parova' željela je napustiti i kontroverzna Milijana Bogdanović (22), pišu srpski mediji

Kada je nastala čitava 'frka' u prostorijama Happy televizije, više se natjecatelja pobunilo zbog kadrovskih promjena u produkciji. Milijana je tada uspjela stupiti u kontakt sa svojim dečkom Milošem (61). 

- Bila je jako uplašena i nije znala kako ispravno postupiti u kriznoj situaciji. Miloš ju je uvjerio da ostane u realityju i poštuje ugovor koji je potpisala. No, za svaki slučaj uputio se iz Užica u Beograd - rekao je izvor blizak Milošu za srpske medije.

Milijana je prije ulaska u 'Parove' jednom odvjetniku dala punomoć da je zastupa u slučaju neslaganja i nepoštovanja ugovora koji je potpisala s Happy televizijom.

'Milijana se na vlastitoj svadbi seksala s drugim muškarcima'
'Milijana se na vlastitoj svadbi seksala s drugim muškarcima'

- Milijana je zaštićena s pravne strane, a za to se pobrinuo Miloš prije njezinog ponovnog ulaska u reality. Zbog toga joj je savjetovao da ostane u vili, jer je to u njezinom najboljem interesu - dodao je izvor.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO