Obavijesti

Show

Komentari 61

Milica Pavlović stigla u Zagreb! Evo što srpska zvijezda radi 48 sati prije svog koncerta u Areni

Milica Pavlović stigla u Zagreb! Evo što srpska zvijezda radi 48 sati prije svog koncerta u Areni
16

Potrudila se biti potpuno neprimjetna, odjevena u jednostavan kombinezon, bez šminke i s naočalama na licu kako bi je rijetko tko prepoznao

VIDEO

Regionalna zvijezda Milica Pavlović održat će u petak veliki koncert u zagrebačkoj Areni u sklopu turneje 'Lav'. Prethodnog vikenda je održala spektakularni nastup u Spensu u Novom Sadu, koji je bio samo teaser za sve ono što očekuje publiku u glavnom gradu Hrvatske.

Sve je manje karata za koncert Milice Pavlović u Areni Zagreb: 'Svi ćemo se dobro zabaviti...'
Sve je manje karata za koncert Milice Pavlović u Areni Zagreb: 'Svi ćemo se dobro zabaviti...'

Milica je u Zagreb stigla u srijedu te se smjestila u hotelu u centru grada. Potrudila se biti potpuno neprimjetna, odjevena u jednostavan kombinezon, bez šminke i s naočalama na licu kako bi je rijetko tko prepoznao.

Pažnju su privukle specifične cipelice brenda Alaia, koje su trenutačno apsolutni hit i nose ih brojne svjetske zvijezda, a cijena im je prava 'sitnica'. U online trgovinama im se kreće po oko 700 eura.

Pjevačica će 21. lipnja održati koncert s vrhunskom produkcijom, a pozornica će biti jednako velebna poput one u Beogradskoj areni u prosincu prošle godine. Spremila je još novih koreografija u pratnji 16 plesača, stoga nema sumnje da će publici u petak prirediti glazbeno-scenski spektakl.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Koncert Milice Pavlović 02:08

Milica je u svibnju dala veliki intervju za 24sata i otkrila niz detalja iz svoje dugogodišnje karijere te da zbog regionalne turneje pristaje na minus na računu.

- Nakon Beogradske arene sam se morala suočiti s minusom na računu. U siječnju sam bila kod knjigovođe i malo sam teško disala kad sam vidjela stanje ha, ha. Ali, za ovakvu glazbenu priču sam odučila da tako bude. Znala sam da sve što sa svojim timom želim napraviti nije jeftino. Kad smo dogovarali Zagreb, samo je bilo jedno pitanje: 'Na koliki minus Milice pristaješ?'. I nemojte sumnjati, taj minus je dovoljno velik da zadovolji apetite svih ljudi koji će, nadam se, otići sretni po izlasku s tog koncerta - rekla je Milica.

Beograd: Koncert Milice Pavlović u Stark Areni

Veliki dio njene ekipe dolazi iz Hrvatske, uključujući redatelja Igora Barberića, koreografkinju Helenu Janjušević i plesača Luciana Plazibata.

- Obožavam raditi s njima jer su radoholici poput mene. S vremenom smo svi postali prijatelji, naročito sam bliska s Helen, koja mi je odabrala plesače za turneju. Igor je taj koji je izvlačio najbolje iz njih i dao neku svoju kazališnu dramaturgiju, modernizam koji sam ja svih ovih godina negdje i potencirala. Uz to da uvijek zadržim neki balkanski trenutak, jer živim ovdje i to mi je nekako blisko. A tu je i bend gdje je svatko najbolji u svojoj domeni i stvaralaštvu - ispričala nam je Pavlović.

Milica Pavlović za 24sata: Htjeli su da predstavljam Švicarsku na Eurosongu. Balkan mi je bitniji!
Milica Pavlović za 24sata: Htjeli su da predstavljam Švicarsku na Eurosongu. Balkan mi je bitniji!

Odrasla je u malenom selu Gornji Bunibrod na jugu Srbije, a odgojili su je baka Rada i djed Vladimir koji su ostavili veliki pečat u njenom životu.

- Moj djed je imao završenu samo osnovnu školu, a baka ni jedan dan. Zauvijek ću pamtiti savjete koje sam dobila od njih i koje sebi ponavljam svakoga dana. Da ne radim nekome ono što ne bih voljela da meni čine, da poštujem starije, da oprostim, da ne držim u sebi negativu. Uvijek su mu govorili da pjevam i plešem i da budem čovjek koliko mogu - iskreno će Milica.

Zagreb: Pjevačica Milica Pavlović uskoro će održati koncert u Areni Zagreb
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 61

VIDEO