Obavijesti

Show

Komentari 11

Mijo Matić slavio 30. rođendan, pa otvorio dušu: Prije 10 godina bio sam slomljen na svaki način

Mijo Matić slavio 30. rođendan, pa otvorio dušu: Prije 10 godina bio sam slomljen na svaki način
5

Cijelo vrijeme sam smatrao da nemam što ponuditi i nisam dovoljno dobar. Često sam govorio ne i pitao se zašto je tako? Što se skriva iza mog NE i DA? Imaju li težinu, zapitao se 'Savršeni'

VIDEO

Mijo Matić, drugi hrvatski Gospodin Savršeni (30) je ovog vikenda proslavio 30. rođendan i potom 'otvorio dušu' svojim pratiteljima na Instagramu, što je oduševilo mnoge.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Mijo Matić 01:35

- Sa svog gledišta, prije 10 godina bio sam slomljen na svaki način… Unutarnja bol mi se nije mogla mjeriti s nijednom drugom boli. Tu sam bol iskoristio za osobni razvoj. Htio sam je se riješiti i zaviriti u svaki kutak svoje slabosti, straha, srama, krivnje, nesigurnosti i ostalih negativnih emocija i misli. Zanimljivo je kroz koja sam iskustva prolazio i kako sam se razvijao u tih 10 godina, a proces traje dok god si živ, pretpostavljam, iako kažu da je pretpostavka majka svih zaje*a. - napisao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic)

Potom je Gospodin Savršeni nastavio s misli i otkrio neke zanimljive činjenice iz svog života

'Zanimljive činjenice: Cijelo vrijeme sam smatrao da nemam što ponuditi i nisam dovoljno dobar. Često sam govorio ne i pitao se zašto je tako? Što se skriva iza mog NE i DA? Imaju li težinu? Moja svijest i samosvijest su se razvijali kroz sve odluke i ono što su te odluke donosile. Smatram da imaš veću odgovornost što si svjesniji. Svjestan sam nesporazuma i slabosti riječi kad je u pitanju ljubav i odnosi...'

'Gospodin savršeni' Mijo Matić ljubi popularnu glazbenicu: 'Napokon ste priznali, sretno!'
'Gospodin savršeni' Mijo Matić ljubi popularnu glazbenicu: 'Napokon ste priznali, sretno!'

Zatim je iznio svoje mišljenje i poimanju ljubavi.

'Lako se izokrene ili pregazi, kao i ugovor raskine. A da ne pričam o djelima kako na svakoga drugačije djeluju i tumače ih na svoje načine jer zrcale sebe. Zaljubljuju se u nešto što bi moglo biti ('potencijal') ali nikad ne bude… Odavno ne vjerujem u dosta stvari i ne tražim potvrde ni oslonce psihičke u vanjskom svijetu, nekom imaginarnom ni nametnutim autoritetima. Jer dosta puta se uhvatim nemoćan pred životom kojeg živim, a ljudi su prepredeni i podrugljivi, a ja nisam nestrpljiv ni strpljiv, štoviše, ja sam poput nekog koji je zaboravio strpljivost - jer više ne 'trpi' i sve više postajem što jesam", napisao je Mijo.

Ispod iskrenog opisa fotke nizale su se čestitke i komentari podrške za Gospodina Savršenog.

Podsjetimo Mijo Matić je trenutno u vezi sa svojom ženom iz snova Arianom Piknjač (26), glazbenicom rodom iz Bosne i Hercegovine koja je do 14. godine živjela u Sydneyju u Australiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO