Obavijesti

Show

Komentari 6

Michael je u lijesu izgledao kao da spokojno spava...

Michael je u lijesu izgledao kao da spokojno spava...
6

Djeca su na privatnom obredu na groblju Forest Lawn stajala oko Michaelovog otvorenog lijesa i plakala. Međusobno su se tješili i držali za ruke...

VIDEO

Noć prije komemoracije u Staples Centreu obitelj je imala priliku vidjeti Michaela Jacksona u otvorenom lijesu na Forest Lawnu.
- Izgledao je kao i inače, kao da samo leži tamo i spava. Izgledao je spokojno. Svi smo se okupili oko lijesa i pričali, a mnogi su i plakali. Bila je tužna atmosfera - kazao je Michaelov rođak, David Fossett (50), koji je odrastao s Kraljem popa.
Rođak je otkrio kako su ceremoniju vodili Jehovini svjedoci, čiji je MIchael bio član. Prince Michael I (12), Paris (11) i Prince Michael II (7)  također su bili na obredu i plakali su cijelo vrijeme.
- Izgubili su svog oca i bili su jako tužni. Cijelo vrijeme su se međusobno tješili, držali za ruke i grlili - opisao je Fossett.
Magazin OK! u svom najnovijem broju objavio je nikad viđene slike Michaelove djece. Na tri fotografije vide se Prince Michael I i Paris na dječakovom šestom rođendanu, kao jako mala djeca i kako se na ranču Neverland igraju preoblačenja.

MICHAELOV DERMATOLOG: DONIRAO SAM SPERMU
Dr. Arnold Klein gostovao je kod Larryja Kinga na CNN-u kako bi demantirao glasine da je on biološki otac djece Michaela Jackosna. Ipak, nije htio sa sigurnošću reći da djeca nisu njegova, već je cijelo vrijeme govorio kako je bitno koga djeca smatraju za oca i tko se smatrao njihovim tatom i volio ih kao takav. Priznao je da je jednom donirao spermu u banku sperme pa zato ne može biti siguran da nije biološki otac djece. Kazao je i kako će dati svoj uzorak DNK, ako će se raditi test očinstva.
- Brinem se zbog njih jer nikada nisam sreo tako dobru djecu. Nevjerojatno je koliko su bistra i koliko se lijepo ponašaju. Znam kako su oni istinski voljeli Michaela i kako je on isto tako volio njih. Učinit ću sve potrebno da zaštitim te malene - kazao je Klein.


POLICIJA JOŠ NIJE SIGURNA JE LI JACKO UBIJEN
Načelnik Policijske uprave Los Angelesa William Bratton izjavio je u četvrtak da njegovi detektivi čekaju izvješće mrtvozornika o smrti Michaela Jacksona, kako bi odlučili hoće li postupak nastaviti kao istragu za ubojstvo ili za slučajno predoziranje. Bratton je kazao da su detektivi razgovarali s nizom liječnika koji su tretirali Jacksona tijekom godina, te da analiziraju prošlost njegovog konzumiranja lijekova na recept.
- Još uvijek očekujemo potvrdu iz ureda mrtvozornika o uzroku smrti. To će ovisiti o toksikološkim ispitivanjima - izjavio je Bratton. Toksikološki nalazi očekuju se idućega tjedna.
Liječnicima koji nisu surađivali u istrazi, istražitelji su izdali 'sub poene', obvezujuće naloge za suradnju. Bratton je također kazao da u 'sveobuhvatnoj istrazi' sudjeluju i agenti Agencije za borbu protiv narkotika, te ured državnog tužitelja Kalifornije. Izvori upoznati s istragom ranije s izjavili da su istražitelji pronašli brojne bočice s lijekovima na recept u Jacksonovoj iznajmljenoj rezidenciji u četvrti Holmby Hills. Policija je tamo pronašla i snažni sedativ Diprivan, koji se koristi u bolnicama za opću anesteziju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO