Obavijesti

Show

Komentari 30

Mia Begović: Nadam se da će Vlatka dobiti "čvrgu"

Mia Begović: Nadam se da će Vlatka dobiti "čvrgu"
1

Glumica se rasplakala dok je pričala o Dikanu i o njegovoj borbi da zaštiti Lanu. Mia je izjavila kako vjeruje da joj je voditeljica zlostavljala nećakinju

VIDEO

Mia Begović (46) gostovala je u InMagazinu kod Mirne Berend. Glumica se odlučila na intervju kako bi progovorila o mobingu nad njenom kćerkom Majom Lenom, nećakinjom Lanom i pokojnom sestrom. Osvrnula se na Vlatku Pokos (39) i prozvala je za zlostavljanje kćeri Josipa Radeljaka. Otkrila je kako vjeruje Lani i njenom iskazu na sudu o tome da ju je voditeljica zlostavljala. Strašno joj je što je Vlatka nakon suda tvrdila da je Lanin iskaz instruiran, a odgajala ju je tri godine dok je bila u braku s Dikanom.
- Jednog dana morat će sama sebi položiti račune - rekla je Mia i dodala kako smatra da Vlatka ne treba završiti u zatvoru, ali se ipak nada kako će dobiti "neku čvrgu" zbog svega što im je priuštila. Apelira na medije da Lanu ostave na miru, da joj pomognu da ostane u Hrvatskoj jer bi ona svoje dijete maknula. Glumica se rasplakala dok je govorila o Dikanu i o tome kako je zaštitio Lanu. Smatra da je proživio strašnu tragediju izgubivši suprugu u prometnoj nesreći jer zna koliko je volio Enu i koliko je ona voljela njega. Na pitanje što bi rekla Ena na sve ovo, odgovorla je da će sve biti dobro u raju.

VLATKA SVIMA ŽELI NAJBOLJE
Voditeljica nije htjela komentirati Mijine navode. Za Index.hr je izjavila kako svima njima želi sve najbolje. Dodala je kako je uvijek činila dobro Lani i ljudima koji je okružuju. Protiv Vlatke se trenutačno vodi sudski proces zbog zlostavljanja Lane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 30

VIDEO