Mia Begović: 'Maja i beba su dobro, a ja sam presretna baka' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 0

Mia Begović: 'Maja i beba su dobro, a ja sam presretna baka'

Mia Begović: 'Maja i beba su dobro, a ja sam presretna baka'
8

Njezina kći Maja Lena, iz prvog braka s pokojnim olimpijcem Ronaldom Lopatnyjem, rodila je djevojčicu u nedjelju u Petrovoj bolnici

VIDEO

Nisam znala da postoji ovakav čudesan osjećaj. Kad sam vidjela fotografiju unuke. Ajme, presretna sam što sam baka, govori nam uzbuđeno glumica Mia Begović (61). Njezina kći Maja Lena Lopatny (33), iz prvog braka s pokojnim olimpijcem Ronaldom Lopatnyjem, rodila je djevojčicu u nedjelju u Petrovoj bolnici. Mia je jako ponosna, ali i odlučna u tome da ne otkriva ime unuke.

- Poštivat ću želju roditelja. Ja sam samo baka - smije se. Begović je dosad odigrala više od 70 uloga, a sad je dobila jednu od najljepših.

Rodila je Maja Lena Lopatny!
Rodila je Maja Lena Lopatny!

- Već dugo sam spremna za ovu najveću ulogu. Neizmjerno sam zahvalna. Ovo je pravi blagoslov. Maja je bila tako mirna i ispunjena majčinskom snagom - dodaje. Robice i igračke za bebu Mia je davno nabavila.

- Ma već sam sve i svašta nakupovala, od najmanje sitnice do velikih stvari. Bit će toga još. Mislim da sam se tu malo otkačila. U smislu nabave stvari. Bakica već pere i slaže robicu. Nema riječi kojim bih mogla reći što osjećam. I bilo što da se dogodi, i kad mi baš nisu dobri dani, kad mi HAK dvaput odveze auto, kad mi se jučer pokvari bojler, onda čovjek pomisli 'Ali, čekaj, to je sve ništa prema ovom'. Neka sve samo bude u redu - rekla nam je ranije glumica. Tad nam je ispričala da je kći rado pita za savjet ili pomoć tijekom trudnoće.

- Odgovorim joj, ali uvijek joj kažem pitaj još nekoga. Nasreću, ona ima sjajan tim ljudi oko sebe. Maja se dobro nosi sa svime. Mia trenutačno igra u novoj predstavi ''Smrt na dopustu'' kazališta Kerempuh, a čim ljeto krene, glumica će preuzeti ulogu ''bake servisa''.

- Čuvat ću dijete koliko god bude trebalo. Stalno, ako treba - smije se. Maja i partner Karlo Šeparović trudnoću su potvrdili početkom godine.

- Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenuci. Uistinu se osjećam blagoslovljeno, i tek sad mogu razumjeti žene koje su postale majke. Osjećaj da se jedan novi život razvija u nutrini je apsolutno očaravajući - rekla je Maja za časopis Glorija. Maja tad nije htjela otkriti spol dijeta.

- Užoj obitelji smo otkrili spol, a prijateljima ćemo uskoro. Planiramo jedno druženje s našim najdražim ljudima pa vam, nažalost, ne mogu otkriti tu informaciju prije nego što prijateljima objavimo. Mogu vam samo reći da sam, s obzirom na to da sam i sama žensko dijete, možda malo više priželjkivala curicu, a hoće mi li se ta želja ostvariti, saznat ćete uskoro - rekla je.

Majini roditelji bili su u braku šest godina, od 1990. do 1996. Ona im je bila jedino dijete. S ocem je živjela dok je išla u srednju školu, a njegova smrt u svibnju 2022. godine jako ju je pogodila. I tad je Karlo bio uz nju, a oca se često zna prisjetiti na društvenim mrežama: "Ne postoje te riječi za nas. Nijedna nije dostatna da opiše našu ljubav i odnos". 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Zaručio se Kerumov sin! Tata Željko za 24sata: 'Što? Valjda će mi javiti ako će biti ozbiljno...'
BIVŠI GRADONAČELNIK NIJE NI ZNAO...

Zaručio se Kerumov sin! Tata Željko za 24sata: 'Što? Valjda će mi javiti ako će biti ozbiljno...'

Plus+ Bivši splitski gradonačelnik do danas, kako kaže, nije znao da se ženi njegov sin Joke