Obavijesti

Show

Komentari 59

Mel B napala Lady GaGu: 'Baš je pretjerala, žao mi je Irine...'

Mel B napala Lady GaGu: 'Baš je pretjerala, žao mi je Irine...'
9

To su ljubavni pogledi, zaista, rekla je Mel B te smatra da će šuškanja o navodnoj aferi Bradleyja i pjevačice biti još glasnija nakon što je Lady GaGa prekinula zaruke s Christianom Carinom

VIDEO

Na 91. dodjeli Oscara u Los Angelesu mnogima je najdraži trenutak večeri bio nastup Lady GaGe (32) i Bradleyja Coopera (44) s pjesmom 'Shallow' iz filma 'Zvijezda je rođena'. Kolege su na pozornici izgledale vrlo blisko, iako je Cooperova partnerica, manekenka Irina Shayk (33) bila u prvom redu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Bivša članica grupe 'Spice Girls' Melanie Brown (43), poznatija kao Mel B, u jutarnjoj emisiji Piersa Morgana (53) komentirala je njihov nastup. Rekla je da je Lady GaGa pretjerala i prekršila najvažnije žensko pravilo. 

Nosi li gaćice? Svi su gledali u haljinu i noge Kendall Jenner...
Nosi li gaćice? Svi su gledali u haljinu i noge Kendall Jenner...

- Ovo je bilo zaista previše. Bilo mi je žao njegove djevojke Irine. Pogotovo na kraju nastupa kada su se onako zbližili. To su ljubavni pogledi, zaista - rekla je Mel B. 

Budući da je Lady GaGa prekinula zaruke s agentom Christianom Carinom (50), bivša Spajsica smatra da će šuškanja o navodnoj aferi Bradleyja i pjevačice biti još glasnija. Gotovo cijeli nastup su bili zagrljeni, a pred kraj pjesme su se skoro poljubili. Mnogi su komentirali kako su između njih 'frcali' pogledi puni nježnosti. 

91st Academy Awards - Oscars - Hollywood

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 59

VIDEO