Obavijesti

Show

Komentari 6

Meghanin otac traži intervju s Oprom, osobno joj donio pismo

Meghanin otac traži intervju s Oprom, osobno joj donio pismo

Nema sumnje da bi Thomas Markle pronašao publiku zainteresiranu za ono što nudi, no teško je i zamisliti da bi Oprah, kao dobra prijateljica para, na to uistinu pristala

VIDEO

Nakon što je intervju njegove kćeri Meghan i princa Harryja kod Opre Winfrey poprilično uzdrmao britansku kraljevsku obitelj i izazvao iznimno velik interes, svojih potencijalnu priliku 'namirisao' je i Thomas Markle.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Meghan i Harry raspolažu bogatstvom od oko 900 milijuna kuna 01:39

Napisao je pismo u kojem moli 'kraljicu intervjua' da razgovor ponovi s njime. Osobno joj je Markle molbu dostavio, a nudi svoju priču o odnosu s Meghan, piše britanski The Sun

Oglasio se tata Meghan Markle: 'Iznevjerio sam kćer, ali barem nisam plesao gol poput Harryja'
Oglasio se tata Meghan Markle: 'Iznevjerio sam kćer, ali barem nisam plesao gol poput Harryja'



Podsjetimo, Thomas Markle nakon emitiranog intervjua osvrnuo se na ono što je čuo, a posebno ga je, kako kaže, pogodilo što je Meghan kazala da ju je otac izdao. 

- Ponavljam, žao mi je zbog onoga što sam učinio i ispričao sam se za to. Ne slažem se uvijek s onim što moja djeca rade, ali ih volim i nikada nisam prestao voljeti Meghan - zaključio je Thomas.

FILE PHOTO: Meghan and Harry give interview to Oprah Winfrey

Kritizirao je nakon intervjua Harryja te zaprijetio da će nastaviti javno pričati u medijima o svemu dok njegova kći i njezin suprug ne budu razgovarali s njim. Dao im je rok od 30 dana, a svoju stranu priče želi ispričati i kod Opre. Nema sumnje da bi Meghanin otac pronašao publiku zainteresiranu za ono što nudi, no teško je i zamisliti da bi Oprah, kao dobra prijateljica para, na to uistinu pristala. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO