Obavijesti

Show

Komentari 21

Mario stigao u Bjelovar, a otac nije htio doći na feštu

Mario stigao u Bjelovar, a otac nije htio doći na feštu
6

Pobjednik “Farme”, otišao je u Bjelovar gdje je odrastao sa stricem. Dočekali su ga sumještani. Njegov otac Marijan nije želio doći na proslavu

VIDEO

Za pobjednika “Farme” Bjelovarčani su danas napravili feštu u parku u središtu grada. Dočekali su ga uz tjesteninu s mesom i tamburice. Farmeri Sonja, Vajta, Dino, Marina, Renman, Boris i Ivana te pobjednik prvog “Big Brothera” Saša Tkalčević slavili su s njim.
- I sad bih ja trebao reći nešto pametno? Ljudi, hvala vam od srca! Tajna života je da uživate u svakom trenutku, nadam se da ćemo ih zajedno proživjeti - zahvalio je Mario kroz suze.
Njegov otac Marijan (58), kako doznajemo, nije želio doći. Sa sinom se htio vidjeti nasamo. Prije 19 godina, dok je s obitelji živio u Osijeku, Marijev otac pijan je ubio majku. Mario i Andrea odrasli su sa stricem Dragom i strinom Jelom u Bjelovaru. O svemu tome Mario nije pričao u “Farmi”.
- Otac i ja smo se čuli, ali mislim da ja trebam napraviti taj prvi korak. Znam gdje je, gdje ću ga naći. Vjerujem da će sve biti u redu kad ga zagrlim - rekao je Mario Extri, koji želi čim prije otići majci na grob u Osijek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne
TRAGEDIJA U ARGENTINI

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne

Glazbenik je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine, no policija još nema uvjerljive dokaze o okolnostima njegova pada