Obavijesti

Show

Komentari 7

Marija Husar: Predivno je i veselo biti gospođa Rimac

Marija Husar: Predivno je i veselo biti gospođa Rimac
1

Marija Husar (33) i Vjekoslav Rimac (36) vjenčali su se u subotu u crkvi svetoga Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu na Gorici u Livnu

VIDEO

Biti gospođa Rimac je vrlo veselo! Zapravo, predivno, veselo je rekla Marija Husar, koja je na svojoj svadbi najviše strahovala zbog glazbe.
- Mislila sam da neće biti dobro, ali bend Oranž iz Šibenika je napravio odličnu atmosferu - kaže. Nakon vjenčanja ostati će nekoliko dana na odmoru, a krajem godine idu na medeni mjesec.
- Još nismo odlučili kamo ćemo - rekla je.
Marija Husar (33) i Vjekoslav Rimac (36) vjenčali su se u subotu u crkvi svetoga Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu na Gorici u Livnu. Marija je bila u bijeloj vjenčanici s zlatnim detaljima koju je kreirala Matija Vuica. Posljednjoj Divasici koja se udala kume su bile Nina Badrić i Kristina Renić. Mladoženji je kum bio Neven Jurić, a par je vjenčao fra Anto Radoš. Obred je trajao sat vremena, a pjevala je Marijina sestra Ivana. Među petstotinjak uzvanika bili su Goran Navojec s Larisom Lipovac i Vedran Mlikota. Slavilo se na ranču Lištanac u mjestu Lištani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne
TRAGEDIJA U ARGENTINI

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne

Glazbenik je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine, no policija još nema uvjerljive dokaze o okolnostima njegova pada