Obavijesti

Show

Komentari 18

Mama: Moju Jelenu alkohol uhvati jer ne jede baš puno

Mama: Moju Jelenu alkohol uhvati jer ne jede baš puno
1

Sonja Urukalo vjeruje Jeleni da nije pijana bježala policiji i da nije mogla puhati u alkotest od straha. Odredili su joj kaznu i uzeli vozačku na tri mjeseca

VIDEO

Jelena je lani u Rijeci izgubila vozačku jer je vozila, a imala je alkohol u krvi. Njezina majka Sonja Urukalo (61) kaže da su je s pravom kaznili. Zabranili su joj voziti od svibnja do listopada ove godine. No mami je krivo što ona uvijek nastrada jer je, kaže, dobra.
- Uvijek ona razvozi društvo kućama nakon izlaska - kaže mama. Vjeruje kako nije pijana bježala policiji u utorak u Makarskoj.
- Policiju samo nije odmah vidjela, a nije mogla puhati od straha. Ne kažem da ne popije, mlada je. Ali odmah je uhvati jer slabije jede. Nije da je na dijeti, nego je takva - kaže mama. Kaznu od 9700 kuna platit će ona i Jelena. Dodaje i kako je Stoka znao da je Jelena trudna s drugim. Tad njih dvoje više nisu bili zajedno, no podržao ju je. Došao je u bolnicu i bio uz nju nakon što su je pustili. - Trudnoća je bila izvanmaternična. Da je nisu operirali, dobila bi sepsu - kaže mama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO