Obavijesti

Show

Komentari 72

Majstor twirlinga najbolji: Tihomir ima supertalent!

Majstor twirlinga najbolji: Tihomir ima supertalent!
17

Višestruki europski prvak odmah će kupiti plesne papuče. Osvojio je 200.000 kuna. Monica je bila druga. Najbolji plesači su Atomic Dance Factory

VIDEO

Jako sam uzbuđen i sretan. Nisam očekivao da ću pobijediti. Idem slaviti, a čim dođem kući, napravit ću feštu za prijatelje i susjede, rekao je prvi hrvatski supertalent Tihomir Bendelja (15) iz Hrženica kraj Ludbrega. Dodao je da mu je nakon pobjede najvažnije dobro se naspavati jer je već imao prve gaže. Prošli tjedan plesao je sa Jacquesom.
- Ne znam kako ću potrošiti 200.000 kuna.  Kupit ću si nove štapove i plesne papuče. Volio bih sa sestrom Marijanom otići u New York - kaže Bendelja. Njegovi prijatelji za njega su glasovali i po dvadesetak puta, a Tihomir se nada da će sad mnogi znati što je twirling, zbog kojeg je kod kuće razbijao i lustere. Monica nije razočarana drugim mjestom. Nije se ni nadala da će pobijediti.
- Sretna sam što je pobijedio Tihomir jer sam i ja nekoliko puta zvala da bih glasovala za njega - rekla je Monica. Članovi Atomic Dance Factoryja ne žale što su završili treći. Finalisti “Supertalenta”, bez obzira na to što je show završio, složili su se, pamtit će druženja iza pozornice i u hotelu. Mateo Ravlija sprijateljio se s hrvatskom Susan Boyle, Ninom Kraljić, te plesnim parom Deborah Šuker i Marijanom Kešinovićem. Antonia Dora Pleško i Monica Rogić Mateu su u sobi organizirale proslavu 14. rođendana.


TIJEK POSLJEDNJE EMSIJIE "SUPERTALENTA"
 Na početku su svi finalisti zajedno otpjevali "Long Train Running". Nakon toga nastupila su dva majstora beatboxa. Merlić je rekao da im je nastup predugo trajao. Voditeljski par Rene i Igor pročitali su rezultate glasovanja prema kojima su najmanje glasova skupili Nina Kraljić i Step by Step.
- Najviše će mi u sjećanju ostati prvi nastup. Nije bilo pritiska - rekla je Nina Kraljić koja je prva napustila show. Finalistima je zaželjela sve najbolje. Step by Step zadovoljni su što su stigli do finala. Otkrili su kako nisu osjećali pritisak dok su nastupali.
- Nisam razočaran. Hvala svima koji su glasali za mene i hvala svima na podršci - rekao je Mateo nakon što je kao osmoplasirani napustio show. Svojevrsno iznenađenje je rano ispadanje plesne skupine Unit-X. Osim njih, nema više ni Deborah i Marijana. Sinovi su završili na petom mjestu, a na četvrtom Antonia. Atomic Dance Factory završili su kao trećeplasirani.
- Ipak smo najbolje plasirana plesna skupina u showu. Hvala svima koji su glasali za nas - rekli su iz ADF-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 72

VIDEO