Obavijesti

Show

Komentari 19

Maja zabavljala goste u šatoru, a veseli 'deda' zasvirao s njom

Maja zabavljala goste u šatoru, a veseli 'deda' zasvirao s njom
5

Maja se ponovno dobro zabavljala na pozornici i još je jednom potvrdila kako je prava kraljica 'šatorskih' događanja poput ovog, na kojima joj publika redovito 'jede iz ruke'

VIDEO

Nakon što je prošlog petka Maja Šuput (40) pred zagrebačkom publikom na Rujanfestu zabavljala uglavnom žensku i maloljetnu publiku, ovog je petka njezina publika u Sračincu kraj Varaždina bila nešto 'šarenija' pa se tako među njima našao i jedan 'veseli roker' s gitarom. 

- Ali deda koji misli da svira s nama - napisala je Šuput na Instagramu, pozdravljajući pridruženog člana benda kojeg su ovom prilikom 'zaboravili' uštekati pa je tonove pogađao u prvom redu iza zaštitne ograde. 

Pokretanje videa...

01:19

Maja se ponovno dobro zabavljala na pozornici i još je jednom potvrdila kako je prava kraljica 'šatorskih' događanja poput ovog, na kojima joj publika redovito 'jede iz ruke'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dakle kakav tulum 🎉🎉🎉 Hvala ekipa od srca , bili ste prejaki 💪💪💪

A post shared by majasuput (@majasuput) on

- Dakle, kakav tulum! Hvala ekipa od srca, bili ste prejaki - napisala im je Maja zahvalu na društvenim mrežama, a na gaži se pojavila u čuvenim čizmama koje joj je prije nekoliko dana za jubilarni 40. rođendan poklonio njezin veliki prijatelj Marko Grubnić (37).

Podsjetimo, sporne čizme podigle su puno prašine u određenim krugovima pa je tako stilist Neven Ciganović (46) ocijenio kako su 'fake' i obična kineska kopija od 400 kn. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:15

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

10:33
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne
TRAGEDIJA U ARGENTINI

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne

Glazbenik je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine, no policija još nema uvjerljive dokaze o okolnostima njegova pada