Maja Šuput održala obećanje i bacila na noge cijelu Podstranu! Pogledajte ludilo sa koncerta | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 0

Maja Šuput održala obećanje i bacila na noge cijelu Podstranu! Pogledajte ludilo sa koncerta

Maja Šuput održala obećanje i bacila na noge cijelu Podstranu! Pogledajte ludilo sa koncerta
9

Svojim energičnim nastupom i hitovima kojima već godinama osvaja mnogobrojnu publiku svih generacija, Šuput je sinoć bacila u trans prepunu Podstranu!

VIDEO

Dalmatinski turistički biser jučer je proslavio svoj dan, a uz koncert Maje Šuput Tatarinov koji je bio besplatan za sve posjetitelje, počelo je iznimno bogato Kulturno ljeto Podstrane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Blagdan svetog Antuna Padovanskog, nebeskog zaštitnika Podstrane, tradicionalno se svečano obilježava u jednoj od najljepših turističkih destinacija u Dalmaciji.

Koncert Maje Šuput i grupe Enjoy, uz predgrupu Miro Boem i Aritmia bend počeo je iza 22 sata uz uređenu kraj ušća rijeke Žrnovnice u Strožancu. Svojim energičnim nastupom i hitovima kojima već godinama osvaja mnogobrojnu publiku svih generacija, Šuput je sinoć bacila u trans prepunu Podstranu!

Inače, Kulturno ljeto na čijem je čelu već desetu godinu direktorica Turističke zajednice Podstrana Zdravka Švenda, trajat će cijelo ljeto, a ovaj je tjedan u znaku umjetnosti i sporta.

U petak 14. lipnja u 19 sati također na Šetnici hrvatskog branitelja Vladimira Vukovića Vate u Strožancu na programu je predstava za djecu „Ružno pače“, u izvedbi Scene Gorica.

U subotu 15. lipnja u 10 sati na rekreacijskoj zoni u Mutograsu održava se kup „Sv. Ante“ u jedrenju i veslanju na dasci za sve klase, a u subotu s početkom u 16 sati u Osnovnoj školi u Strožancu počinje judo kup „Sv. Ante“. 

Nedjelja 16. lipnja rezervirana je za 4. plivački maraton „Sv. Ante“. Natjecanje počinje u 9 sati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Još jedan zaplet: Ivaniševićeva bivša prodala je sestri kuću u Dubrovniku za 700.000 eura!
NOVI DETALJI IMOVINSKOG RATA

Još jedan zaplet: Ivaniševićeva bivša prodala je sestri kuću u Dubrovniku za 700.000 eura!

Plus+ Šest dana nakon što je Tatjana Dragović potpisala ugovor sa sestrom, kći Amber Maria odlučuje darovati stan u Zagrebu ocu Goranu Ivaniševiću i teretiti majku za fiktivnu milijunsku pozajmicu
FOTO Ovo su novi elitni stanovi za trojicu  'vatrenih' tik uz more. Platili su ih po 750.000 eura
EKSKLUZIVNO: OAZA KRAJ ŠIBENIKA

FOTO Ovo su novi elitni stanovi za trojicu 'vatrenih' tik uz more. Platili su ih po 750.000 eura

Plus+ Trojac je stanove u novom šibenskom naselju kupio od kolege Milana Badelja, proslavljenog nogometnog veznjaka, prije nego što su ih sagradili. Sad su kvadrati poskupjeli