Obavijesti

Show

Komentari 1

Mađarski vojni veteran tvrdi: 'Sharon Stone i ja smo dobili sina. Ubijen je 1986. godine'

Mađarski vojni veteran tvrdi: 'Sharon Stone i ja smo dobili sina. Ubijen je 1986. godine'
5

Bila je moja zaručnica, bila je moja zaručnica. Ne lažem. Pokušavam ih kontaktirati jer stvarno očajnički želim pronaći svog sina, ispričao je Boroš privatnom istražitelju

VIDEO

Život holivudske glumice Sharon Stone (65) posljednje dvije godine pretvoren je u pakao zbog Mađara Šandora Boroša. On je bivši veteran specijalnih snaga mađarske vojske koji živi u Londonu te opsesivno uhodi glumicu i neprestano je pokušava kontaktirati. Sharonina obitelj je u panici otkako ih je Boroš počeo uhoditi.

Sharon Stone o mračnoj strani 'Sirovih strasti': Zbog filma su mi uzeli skrbništvo nad sinom
Sharon Stone o mračnoj strani 'Sirovih strasti': Zbog filma su mi uzeli skrbništvo nad sinom

Mađar tvrdi da je imao tajnog sina Jasona sa 'svojim anđelom' Sharon 1986., kad je njoj bilo 28 godina. Kaže da je njihov sin ubijen nedugo nakon rođenja, prenosi Daily Mail.

Prema obiteljskom privatnom istražitelju Paulu Barresiju, muškarac koji je uhodi je 'opsjednut i psihički bolestan' te ga je kamera snimila ispred kuće njezine sestre Kelly u svibnju ove godine.

Zadnji put joj je poslao e-mail 15. listopada, u kojem joj je napisao da pokušava saznati njezinu adresu tako što je pronašao članove njezine obitelji i pitao ih za nju. Predmet e-maila glasio je 'anđeo', a potpisao se kao 'Tvoj Sandor, xoxox'.

An Unforgettable Evening 2023

Barresi je otkrio da obitelj Stone sada ‘živi u strahu‘ zbog jezivih e-mailova, pisama i nepozvanih posjeta spomenute uhode.

- Bio je nepopustljiv. Proganja ju posljednje dvije godine. U zadnje se vrijeme pojavljivao prvo kod njezine majke, zatim kod brata, pa kod sestre. Bilo je to nešto planirano, imao je misiju. To je povećalo zabrinutost kod Sharon Stone i njezine majke, koja ima 90 godina, kao i kod njezine sestre i brata. Svi su bili mete. Njegova agresija i strastvena želja za njom još su se više pojačali - otkrio je istražitelj.

622258553

Boroš je Sharon, njezinoj majci i sestri poslao pismo u kolovozu ove godine. Pokušao je objasniti zašto je do došao do kuće njezine sestre.

- Nažalost, na video kameri na vratima čuvar nije znao tko sam ja. Nije htio pozvati Kelly da dođe razgovarati sa mnom. Možda je mislio da sam neki kriminalac!!! Tada nisam imao nikakvu opciju. Otišao sam u kuću brata Michaela. On mi je otvorio vrata, a ja sam mu pokušao objasniti svoju situaciju i pitao sam ga za Sharoninu adresu u Los Angelesu kako bih razgovarao s njom. Bio je nepristojan... Kad sam ga pitao gdje je Sharon, htio je pozvati policiju!! I on je mislio da sam kriminalac - napisao je muškarac te dodao da je 'od 1987. Sharon bila njegova zaručnica, a da su 1988. dobili dječaka. Zvao se Jason Stone. Bio je star nekoliko mjeseci kad je, nažalost, preminuo u nesreći'.

Detektiv je pronašao Borošov telefonski broj i nazvao ga. 

- Bila je moja zaručnica, bila je moja zaručnica. Ne lažem. Pokušavam ih kontaktirati jer stvarno očajnički želim pronaći svog sina. I moram razgovarati sa Sharon. Dobili smo sina. Ubijen je ‘86. I ne šalim se, dakle, stvarno sam ozbiljan. Nemam nikakvu smrtovnicu, ništa, tako da je to čudan slučaj, ali prilično sam siguran da znaju sve, znaju sve što mi ne žele reći - rekao mu je tad Mađar.

Detektiv je iz tog razgovora zaključio da Boroš više neće dolaziti u Ameriku. Nažalost, Mađar nije  nije prvi muškarac koji uhodi holivudsku glumicu. Prije osam godina jednom je muškarcu izrečena petogodišnja zabrana prilaska nakon što joj je slao bizarna pisma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO