Obavijesti

Show

Komentari 22

Ma, Bianca, što je pak sad ovo?! Bradavice ti se vide baš cijele...

Ma, Bianca, što je pak sad ovo?! Bradavice ti se vide baš cijele...
1

Neki to nazivaju njenim 'najhrabrijim outfitom do sad', no drugi tvrde kako bi Bianca Censori mogla zbog ovakve majice dobiti kaznu. Naime, kroz majicu su se u potpunosti vidjele njene bradavice

VIDEO

Ako ništa drugo, Bianca Censori (29), supruga kontroverznog repera Kanyea Westa (47) barem ima omiljenu šiltericu koju kombinira uz bizarne odjevne kombinacije. I ovog puta je svoju maskirnu kapu stavila na glavu i tako si pokušala prikriti lice (ili ga zaštititi od sunca) dok je Los Angelesom prošetala u još jednoj, u najmanju ruku, čudnoj majici. 

Prozirna majica dugih rukava otkrila je sve. Pa i činjenicu da Bianca ispod potpuno prozirne majice dugih rukava nije nosila grudnjak. Uz tu majicu je obukla i gaćice boje kože i sve 'zaokružila' cipelama na malu petu. Dok je izlazila iz kozmetičkog salona, uz nju nije bio suprug Kanye s kojim se inače pojavljuje u javnosti. 

Strani mediji govore da bi zbog ovakvog odijevanja Bianca mogla dobiti i kaznu u Kaliforniji. 

No, što je to za Biancu? Iako su mnogi ovu kombinaciju nazvali 'najhrabrijom do sad', ona je već dulje vrijeme 'na tapeti' radi svojih oblina koje baš i ne može sakriti oskudnom odjećom za koju se odluči. 

Nedavno je tako s Kanyeom prošetala ulicama LA-a i pokazala gotovo sve. Za večeru i kino, Bianca je obukla mini badić, koji joj je jedva prekrio bradavice. Osim mini badića, odjenula je uske hlačice boje kože, a cijeli 'goli' outfit upotpunila šiltericom. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

Srbi priveli Severinu na granici!
SVE ZBOG IZJAVA?!

Srbi priveli Severinu na granici!

Nakon razgovora s nadležnim službama pustili su je da uđe u Srbiju. No Severina se ipak vratila u Hrvatsku
Detalji drame na granici: Srpski policajci ispitivali Severinu oko Srebrenice, pretresli su i auto...
24SATA DOZNAJE

Detalji drame na granici: Srpski policajci ispitivali Severinu oko Srebrenice, pretresli su i auto...

Izvor blizak pjevačici ispričao je za 24sata da su pjevačicu na granici sa Srbijom ispitivali o njenim izjavama o Srebrenici, kao i o litiju, a oko 23 sata su je pustili nakon čega se vratila u Hrvatsku