Obavijesti

Show

Komentari 3

M. Jackson tražio kredite koristeći niz pseudonima?

M. Jackson tražio kredite koristeći niz pseudonima?
1

Michaelov kreditni rejting bio je među najnižim u Americi. Tražio je kredit od banaka predstavljajući se kao predsjednik ili kao Michael JJJ Christ...

VIDEO

Američki pjevač navodno je u trenutku smrti dugovao više od milijardu i pol kuna. Britanski The Sun prenosi kako je Michael Jackson posljednjih godina tražio kredite od banaka, ali bez uspjeha. Navodno je podnio zahtjeve za dvadesetak kredita koristeći se raznim lažnim imenima, koja su se od njegova imena razlikovala po slovu ili si je dodavao bizarne titule poput predsjednika. Neka od imena pod koijma je tražio kredite su Michael JJJ Christ, Michael J. Jackson ChristJeh ili Mike Jackson. Pjevač je navodno mijenjao imena kako banke ne bi primijetile da je njegov status pri uzimanju kredita viskorizičan. Njegov je kreditni rejting bio 447, čime je spadao među dva posto najgorih Amerikanaca. Prosječni tinejdžer imao je bolji rejting od njega.
- Financije Michaela Jacksona bile su pravi kaos. Nijedna banka nije bila spremna izvući ga iz te situacije te su mu odbijale zahtjeve jedan za drugim. Postao je očajan - otkriva izvor blizak pjevaču.

JACKO TROŠIO NA SKUPE SPOTOVE I FILMOVE
Pjevač je 1995. spot za pjesmu "History" snimao u Mađarskoj, gdje je unajmio tisuće vojnika. Snimio je film od 35 minuta "Duhovi", u koji je "ulupao" oko 80 milijuna kuna, a Marlonu Brandu za suradnju je zahvalio iznosom od oko pet milijuna kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO