Obavijesti

Show

Komentari 1

Louis Tomlinson nakon sestrine smrti: 'Dotaknuo sam dno...'

Louis Tomlinson nakon sestrine smrti: 'Dotaknuo sam dno...'
6

Ova tragedija pala mu je još teže jer je prije samo tri godine izgubio majku. Naime, 2016. godine majka im je preminula u 44. godini od leukemije

VIDEO

Britanski pjevač i član bivšeg boy benda One Direction, Louis Tomlinson (27) prije šest mjeseci izgubio je mlađu sestru Félicité Tomlinson koja je preminula od posljedica srčanog udara.

- Ta tamna faza kroz koju sam prošao, zvuči glupo, ali daje mi snagu za sve drugo u životu. To je najmračnije sr*** s kojim ću se ikad nositi - objasnio je Louis. 

Eleanor Cadler Instagram

Ova tragedija pala mu je još teže jer je prije samo tri godine izgubio majku. Naime, 2016. godine majka im je preminula u 44. godini od leukemije. 

- Sve ostalo se zato čini, ne manje lakim ili važnim, nego vidiš stvari onakve kakve jesu. Nemam vremena se sažalijevati. Dotaknuo sam dno i mislim da gdje god će me karijera odvesti, nikad neće biti toliko loše i emocionalno teško kao što je ovo bilo - rekao je bivši pjevač grupe One Direction. 

PA/Pixsell

Podsjetimo, njezino tijelo pronašli su u londonskom stanu gdje je već neko vrijeme živjela, a unatoč iznimnim naporima hitne pomoći koja je brzo stigla na mjesto događaja, liječnici su jedino mogli proglasiti smrt.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

10:33
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'
ODLUČILA DATI NOVU PRILIKU LJUBAVI

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'

Neve se četvrti put vratila u 'Ljubav je na selu'. Mnogi je pamte po turbulentnu odnosu s farmerom Goranom Žigom, a pisala je i farmerima Ivici Stapiću te Draženu Božiću