Obavijesti

Show

Komentari 0

Lika Kolorado priprema koncert i promociju svog novog albuma

Lika Kolorado priprema koncert i promociju svog novog albuma
2

'Majka djevojčica' i 'Jedva čekam da odem' ranije su objavljeni singlovi s albuma koje je publika već sjajno prihvatila

VIDEO

Još samo mjesec dana dijeli nas do velikog koncerta benda Lika Kolorado u zagrebačkom Vintage Industrial Baru. Lika Kolorado će 16. listopada pred zagrebačku publiku donijeti presjek već dobro poznatih, ali i novih pjesama, koje će se naći na albumu "Sateliti u orbiti". Ulaznice možete nabaviti u Vintage Industrial Baru, Grifu i Dirty Old Shopu te u sustavu Entrio.

Zagreb: Druga večer 4. Brijačnice u Tvornici kulture

Uoči koncerta su objavili novi spot "Bubanj, ljubav". Bend kao inspiraciju za novi singl ističe sve one misli koje se neprestano vrte po glavi i ne daju mirno spavati, a čije je rješenje upravo - pjesma.

- Pavor nocturnus, noćni strah, sve su ružne misli koje nas posjete repetitivno u noći i ne puštaju da spavaš. Znaš da ih moraš odradit, pričekati da prođu. Sve najgore paranoje i strahovi, i uspomene svega glupog što si napravio u životu i godinama si vraćaš te uspomene samo da se grizeš. Uzme te i ne pušta. Možda nazoveš nekoga, probudiš ih u jedan, samo da te pošalju nazad u krevet. Ustaneš, šećeš po stanu, listaš slijepo po knjigama što stoje nepročitane, gledaš kroz prozore… ili napišeš pjesmu o tome - rekli su iz benda.

Zagreb: Druga večer 4. Brijačnice u Tvornici kulture

'Majka djevojčica' i 'Jedva čekam da odem' ranije su objavljeni singlovi s albuma koje je publika već sjajno prihvatila. Novo izdanje svjetlo dana će ugledati za nekoliko dana.

Koncertom u Vintage Industrial Baru Lika Kolorado obilježava novu eru benda, a kako zvuče uživo u novoj postavi provjerite 16. listopada. Lika Kolorado su: Pavle Gulić, Branimir Kuruc, Filip Riđički i Vanja Senčar.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina