Obavijesti

Show

Komentari 2

Liam Payne dopisivao se na dan smrti s Nicole Scherzinger...

Liam Payne dopisivao se na dan smrti s Nicole Scherzinger...
6

Nicole je Liama upoznala 2010. godine kad je došao na audiciju za ‘X Factor‘. Ona je imala ključnu ulogu u stvaranju One Directiona

Pjevač Liam Payne preminuo je prije više od tjedan dana, a među posljednjima s kojima se dopisivao bila je Nicole Scherzinger. Skladatelj Andrew Lloyd Webber, koji s pjevačicom surađuje na mjuziklu 'Sunset Blvd'., rekao je da su Nicole i Liam razmjenjivali poruke na dan kad je on tragično pao s trećeg kata hotela u Buenos Airesu i preminuo.

Oglasila se djevojka poginulog Liama Paynea: 'Dogodine smo se trebali vjenčati. Kako dalje?'
Oglasila se djevojka poginulog Liama Paynea: 'Dogodine smo se trebali vjenčati. Kako dalje?'

- Do sada nije rečeno, a mislim da to mogu podijeliti, da je ona bila njegova mentorica. Razgovarali su porukama još i u srijedu, na dan kada je umro - rekao je Webber za Billboard, a prenosi Mirror.

Brojne zvijezde nastupile na krunidbenom koncertu u Windsoru

Dodao je da je Nicole za Liamovu smrt saznala neposredno prije izlaska na pozornicu.

- Tek je doznala da ga više nema, a svejedno je nastupila. To je zaista izvanredno. Ona je nevjerojatna žena, bez sumnje jedna od najboljih izvođačica s kojima sam radio - pohvalio ju je Webber.

Prvi put nakon tragične smrti snimili djevojku Liama Paynea
Prvi put nakon tragične smrti snimili djevojku Liama Paynea

Nicole i Liam upoznali su se 2010. godine tijekom X Factora, kad je ona bila članica žirija, a Liam jedan od natjecatelja. Ona je tad sa Simonom Cowellom i Louisom Walshom odlučila povezati Paynea s Harryjem Stylesom, Zaynom Malikom, Louisom Tomlinsonom i Niallom Horanom, što je dovelo do nastanka nekadašnjeg boy benda One Direction.

Umro Liam Payne (31), nekadašnji ?lan One Directiona

Prije dvije godine izašle su snimke na kojima Nicole predlaže kolegama da sastave boy bend od petorice mladića umjesto da ih eliminiraju iz showa.

- Previše su talentirani da bismo ih se riješili. Izgledaju sjajno, imaju nevjerojatnu karizmu i bili bi fantastičan bend. Oni su prave zvijezde - rekla je tad Nicole.

Cannes Magnum X Jvke Party DB

Scherzinger se danas oprostila od prijatelja i kolege.

- Dragi Liame. Zauvijek ću cijeniti i čuvati vrijeme koje smo proveli zajedno, od prije 15 godina, kad se rodio One Direction, pa sve do prije nekoliko tjedana. Bio je toliki blagoslov raditi s tobom nedavno. Dijelili smo istu ljubav i strast prema glazbi i uvijek ću pamtiti naše značajne i radosne razgovore. Bilo je teško pomiriti se s time da više nisi ovdje, ali sam zahvalna što sam poznavala tvoju dobru dušu i karakter. Donio si toliko radosti, svjetla i smijeha u živote onih koji su te iskreno poznavali. Nedostajat ćeš mi, prijatelju, i nosit ću te u srcu - napisala je na Instagramu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
Toni otkrio što misli o Valentini: 'Nikad nisam bio s takvom...'
'KLIKNULI' SU DRUGI DAN

Toni otkrio što misli o Valentini: 'Nikad nisam bio s takvom...'

Od speed datea, Toni je 'zagrijan' za Valentinu, a očekuje da će s njom ostati i nakon showa