Obavijesti

Show

Komentari 151

Let 3 prema anketama fanova jedan od favorita Eurosonga!

Let 3 prema anketama fanova jedan od favorita Eurosonga!
3

Nakon što su neke države objavile tko će ih predstavljati na Eurosongu, pojavile su se razne ankete koje prikazuju tko su favoriti za ovogodišnje natjecanje

VIDEO

Eurosong se bliži, a sve više država odabralo je svojeg predstavnika za veliko natjecanje. Ovih dana je na stranici Wiwibloggs.com osvanula anketa o najboljim pjesmama koje su dosad izašle. Stranica je specijalizirana za Eurosong i događaje vezane uz natjecanje.

Pogledajte snimku: Mrle kao baletan u pripremi za Eurosong
Pogledajte snimku: Mrle kao baletan u pripremi za Eurosong

Kada je u nedjelju objavljena anketa, favorit za pobjedu ove godine bila je predstavnica Norveške Alessandra, koja će nastupati s pjesmom 'Queen of Kings'. Iako je na kladionicama na trećem mjestu, obožavatelji natjecanja su ju smjestili na prvo mjesto. Međutim, u ponedjeljak poslijepodne ta se situacija promijenila - prvi su hrvatski predstavnici, riječka grupa Let 3.

Iza Leta 3 bila je na drugom mjestu bila Norveška, a zatim Španjolska. Situacija se mijenja iz sata u sat pa ne nezahvalno navoditi poredak jer će zasigurno dolaziti do promjena tijekom dana, a sve ovisi o tome do kad će anketa biti aktivna. Na fotografiji koju ispod prilažemo, pogledajte stanje ankete u ponedjeljak oko 16:10 sati. 

Predstavnici Hrvatske, riječki Let 3, ranije u ponedjeljak bili su među prvih 5, a otkako je objavljeno da se za naše predstavnike može glasovati na ovom linku, skočili su na tablici na prvo mjesto. 

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': 'MOŽDA SE NAĐEMO U NEKOJ SFERI'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 151

VIDEO