Obavijesti

Show

Komentari 14

Leona Paraminski: Rastali smo se, nije to tragično...

Leona Paraminski: Rastali smo se, nije to tragično...
1

Glumica i redatelj Boris Meštrović više ne žive u zajedničkom stanu. Leona to naziva pauzom kako bi razmislili što uistinu žele. Skupa su kupili i auto

VIDEO

Početkom godine glumica Leona Paraminski (28) i njezin dečko, redatelj Boris Meštrović (28), zajedno su kupili stan u zagrebačkom kvartu Remete i za njega birali namještaj. Zajedno su kupili i automobil. Samo nekoliko mjeseci kasnije odlučili su se razdvojiti. Ona to naziva pauzom kako bi razmislili što žele.
- Sad će me svi zezati zbog toga. Nismo zajedno, a nismo niti prekinuli. U nekoj međufazi smo. Pauziramo. Vrijeme će pokazati svoje - kratko nam je rekla glumica koja je s redateljem bila u ljubavnoj vezi tri godine. Od početka su krenuli u zajednički život, a zajedno su nabavili i njemačkog ovčara Bena. Budući da Boris radi u privatnoj producentskoj kući, pas je često s njim, a Leona ga je svaku večer vodila u šetnju. Glumica je nedavno bila u Cannesu na premijeri filma “Tulum”. Boris nije bio s njom. Nedavno je izjavila da ne bježi od braka niti ga forsira.
- Kad se dogodi, dogodi. Mislim da je to najbolji trenutak za brak. No vjerujem u ljubav i u nju se nikada nisam razočarala nego samo u muškarce - rekla je. Od početka veze s Borisom Leona je govorila kako bi rado imala dijete, ali i da još nije spremna jer ima puno posla. Sada je slobodna i vrijeme provodi sa svojim prijateljima.
- Tulumarim svaki dan. Šminkerice na dramskoj seriji koju snimam, 'Najbolje godine’, čude se kako nemam podočnjake - šali se glumica i dodaje da prekid nije 'smak svijeta’.
- Odvojeni život ponekad je dobar za ljubavni život - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO