Obavijesti

Show

Komentari 3

Legendarni božićni film 'Ljubav i praznici' dobio nastavak: Evo koji će slavni imati glavne uloge

Legendarni božićni film 'Ljubav i praznici' dobio nastavak: Evo koji će slavni imati glavne uloge
1

Jedna od najljepših božićnih romantičnih komedija izašla je 2006., a i dalje se svake godine neprestano vrti na televiziji. Vole ga i mlađe i starije generacije, a sada je najavljen još jedan film

VIDEO

Ljubitelje božićnih filmova čeka prava poslastica jer legendarni film 'The Holiday' ('Ljubav i praznici') nakon 17 godina dobiva svoj nastavak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:28

U novom filmu iste uloge igrat će i isti glumci, Cameron Diaz (50), Kate Winslet (47), Jude Law (49) i Jack Black (53). Izvori za The Sun rekli su kako se početak snimanja planira za sljedeću godinu u Velikoj Britaniji i ostatku Europe te da su 'glavni talenti spremni'. 

Cameron Diaz se vraća glumi nakon 8 godina: Nervozna sam!
Cameron Diaz se vraća glumi nakon 8 godina: Nervozna sam!

- To je jedan od najuspješnijih filmova te vrste i još uvijek u njemu uživa na milijune obožavatelja diljem svijeta. Ima savršenog smisla ponovno posjetiti te likove i saznati što se dogodilo u njihovim životima nakon što su se upoznali - rekao je izvor.

97918859

Radnja filma prati dvije žene, Amandu i Iris, koje zbog ljubavnih problema zamijene domove tijekom Božića. Tako Amanda otputuje u Veliku Britaniju, a Iris u Ameriku, a obje tijekom svojeg boravka u tuđim kućama i drugim državama pronalaze svoje najveće ljubavi. Što se dogodilo nakon što su se upoznali trebalo bi biti prikazano u novom nastavku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO