Obavijesti

Show

Komentari 3

Las Balkanieras: Mladen iz TBF-a je idealan muškarac

Las Balkanieras: Mladen iz TBF-a je idealan muškarac
4

Iva, Lidija i Maja već godinu i pol žive zajedno. Spojila ih je glazba i kuhanje. Cure kažu da u Hrvatskoj rade za slavu, a u Njemačkoj za novac

VIDEO

Mediteranski život je krasan, a dečki još bolji, kao i svi Balkanci, kažu Lidija, Maja i Iva iz trija Las Balkanieras koje žive u Ražnju kraj Šibenika. Njihova srca osvojio je isti muškarac, pjevač TBF-a Mladen Badovinac. Smatraju ga, kažu, idealnim muškarcem.
- Palimo se na ribare, ali Mladen je broj jedan. Rekle smo mu da nas može sve imati. Bio je šokiran. A što će jadan, htio-ne htio, isto mu se piše - smije se Iva Deković. U triju Las Balkanieras ona je Balkaniera Mediteranovich, kolegica Maja Samardžić je Dona Bosanchera, a Moskovljanka Lidija Weinstein Miss Russia.
Nastupaju u narodnim nošnjama i izvode mješavinu balkanske i ruske glazbe. One to zovu trash pop. Cijeli projekt nastao je iz zezancije, a zarađuju, kažu, dovoljno. U Hrvatskoj dodaju, rade za slavu, a u Njemačkoj za novac. Uskoro će izdati prvi album, i to na hrvatsko-bosansko-ruskom-njemačkom te lošem engleskom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO