Kuharski posao je težak,prljav i podcjenjen.Ovi bahati kuhari su slika šefova kuhinja u večini restorana.Podcjenjivanje i vrijeđanje su restoranska svakodnevica.Kreativnost u kuhinji je glupost.Svatko tko je probao te izmišljotine zna da se od toga nitko najesti ne može,pa se obavezno nakon takvih delicija jede bečki,kobase i gulaši da ne krepaš od gladi.
Fe
Feel
26.4.2011.
hahahaha tocno. obozavam te super kul dekorirane porcije za mrave. jednom sam narucila biftek,ne pitajte koliko je kostao,a porcija je bila za 5-godisnjaka koji
je prije toga pojeo bocicu cokolina.
Prikaži još ↓
Captain Obvious
26.4.2011.
ma kad ti preko ljeta radiš u "normalnom" restoranu. vani 35 stupnjeva a unutra bar 10 više i guliš vreću krumpira, čistiš ribu za 100 ljudi, pereš, ribaš i još
se deru na tebe. Sva sreća nisam nikada radio taj posao ali sam gledao kako ljudi rade u kuhinji i nije nimalo glamurozno.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .