Obavijesti

Show

Komentari 5

Konačno! Kate Middleton nakon više od devet mjeseci vratila se svojim kraljevskim dužnostima

Konačno! Kate Middleton nakon više od devet mjeseci vratila se svojim kraljevskim dužnostima
3

Nakon što je završila s tretmanima kemoterapije, princeza se vratila na posao, a nedavno je otkrila kako ju čeka i nekoliko javnih angažmana u nadolazećim mjesecima

VIDEO

Kate Middleton (42) imala je svoj prvi službeni sastanak nakon više od devet mjeseci pauze, koju je uzela zbog zdravstvenog stanja, javlja Daily Mail. Prema pisanju stranih medija, princeza od Walesa službeno se vratila radu u svojoj fondaciji.

Princeza Kate na Instagramu: 'Završila sam s kemoterapijom'
Princeza Kate na Instagramu: 'Završila sam s kemoterapijom'

Princeza je u dvorcu Windsor organizirala sastanak na kojem je porazgovarala o svom projektu 'Early Years in Childhood', a pridružili su joj se članovi tima, kao i predstavnici njezine fondacije 'Early Childhood'.

Događanje je zabilježeno i u službenim zapisima o aktivnostima kraljevske obitelji, a posljednje događanje koje je princeza organizirala, koje je zabilježeno u evidenciji, je bio okrugli stol zaklade 6. prosinca prošle godine.

Prisjetimo se, Kate je u ožujku objavila javnosti da su joj nakon operacije abdomena pronađene stanice raka i da će morati proći preventivnu kemoterapiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Princeza od Walesa otkrila da ima rak 02:31

Nedavno je otkrila kako je završila s tretmanima kemoterapije, a u službenoj objavi princeza navodi da je ispred nje još dug put ka ozdravljenju.

-  Iako sam završila s kemoterapijom, moj put do izlječenja i potpunog oporavka je dug i moram nastaviti svaki dan kako dođe - stoji u objavi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO