Obavijesti

Show

Komentari 1

Koji mišići! Bivši zaručnik J.Lo privukao sve poglede u Italiji

Koji mišići! Bivši zaručnik J.Lo privukao sve poglede u Italiji
5

Alex Rodriguez i Jaclyn Cordeiro ljetuju na usidrenoj jahti, a do plaže su stigli gliserom u društvu njezinih prijateljica. Dok su silazile s glisera, umirovljeni bejzbolaš im je svima pomogao te pružio ruku

VIDEO

Umirovljeni bejzbolaš Alex Rodriguez (49), također bivši zaručnik pjevačice i glumice Jennifer Lopez (55), uživa na odmoru na Sardiniji. Paparazzi su ga nedavno snimili na plaži s partnericom Jaclyn Cordeiro.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* Showcasing his beach body physique, J-Lo's Ex Alex Rodriguez and his blonde bombshell girlfriend Jaclyn Cordeiro take in the hot Italian sunshine on their European holiday in Sardinia. *PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* Showcasing his beach body physique, J-Lo's Ex Alex Rodriguez and his blonde bombshell girlfriend Jaclyn Cordeiro take in the hot Italian sunshine on their European holiday in Sardinia.

Alex i Jaclyn ljetuju na usidrenoj jahti, a do plaže su stigli gliserom u društvu njezinih prijateljica. Dok su silazile s glisera, Alex im je svima pomogao te pružio ruku.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* Showcasing his beach body physique, J-Lo's Ex Alex Rodriguez and his blonde bombshell girlfriend Jaclyn Cordeiro take in the hot Italian sunshine on their European holiday in Sardinia.

Holivudski ženskaroš je do 2021. godine bio u vezi s Jennifer Lopez. Prohodali su 2017., a dvije godine kasnije svoju su ljubav okrunili zarukama. J.Lo je nakon prekida ponovno ušla u vezu sa svojom prvom ljubavi Benom Affleckom. Ipak, ni to nije predugo potrajalo. Već se mjesecima šuška kako je njihovu braku stigao kraj.

Je li ovo konačan kraj? Affleck kupio kuću, a Jennifer Lopez je otkrila da voli svim srcem...
Je li ovo konačan kraj? Affleck kupio kuću, a Jennifer Lopez je otkrila da voli svim srcem...

Dok mnogi mediji bruje o krahu njihove ljubavi, Jennifer dijeli emotivne fotografije sa svojom djecom, blizancima Emmeom i Maxom, koje ima s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem. Fotografije je objavila samo nekoliko dana nakon što je viđena kako se vraća iz Hamptosa, gdje je proslavila 55. rođendan, u New York.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

U međuvremenu je njezin suprug Ben kupio kuću u Pacific Palisadesu u Los Angelesu. Za nju je izdvojio 20.5 milijuna dolara, a kuća ima pet spavaćih soba i šest kupaonica, javlja TMZ. 

Trumpov čovjek kritizirao žene bez djece, Jennifer Aniston: 'Ne mogu. Molim se za vašu kćer...'
Trumpov čovjek kritizirao žene bez djece, Jennifer Aniston: 'Ne mogu. Molim se za vašu kćer...'

Početkom ovog mjeseca slavni par je stavio svoju vilu na Beverly Hillsu na prodaju te je time pojačao šuškanja o razvodu. Osim toga, Jennifer je ranije otkazala turneju i na premijeri svog novog filma pojavila se sama. Nakon toga par je viđen na košarkaškoj utakmici Benovog sina Samuela, gdje su također svojim ponašanjem pobudili sumnje o razvodu.

Jennifer Lopez and Ben Affleck Attend "The Mother" Premiere in Los Angeles
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Znaš li tko sam? Srednju školu nije ni završila, ali zato Arene diljem regije puni kao od šale
JEDNA OD NAJTRAŽENIJIH ZVIJEZDA

Znaš li tko sam? Srednju školu nije ni završila, ali zato Arene diljem regije puni kao od šale

Kada sam počela raditi, svi su koštali više od mene i više radili, prisjetila se jednom prilikom pjevačica čija diskografija danas broji više od 870 milijuna pregleda