Obavijesti

Show

Komentari 23

Knoll slavila pobjedu 'vatrenih' s tajanstvenim dečkom Antom

Knoll slavila pobjedu 'vatrenih' s tajanstvenim dečkom Antom
12

Oboje su bili u navijačkim kombinacijama, a osmijeh nije silazio s njihovih lica. Čini se da oboje gaje veliku ljubav prema nogometu, a to dokazuje i njihova zajednička fotografija sa Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine

VIDEO

Popularna navijačica Ivana Knoll još od početka Svjetskog prvenstva boravi u Katru. Prati svaku utakmicu, a posebno one naših Vatrenih. Nakon što su osvojili broncu u napetoj utakmici protiv Maroka, slavila je na tribinama Khalifa International Stadiuma u Al Rayyanu s tajanstvenim partnerom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Vatrena navijačica spremna je za navijanje: Knoll je sada u neviđenom modnom izdanju 00:28

HRT je u jednom trenutku na utakmici snimio Knoll i njezinog dečka, poduzetnika Antu. Direktora istarske tvrtke koja se bavi nekretninama. 

Oboje su bili u navijačkim kombinacijama, a osmijeh nije silazio s njihovih lica. Čini se da oboje gaje veliku ljubav prema nogometu, a to dokazuje i njihova zajednička fotografija sa Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine.

Vatrena navijačica nosila je dres Luke Modrića: Hvala, kapetane! Ponosni smo, idemo po medalju
Vatrena navijačica nosila je dres Luke Modrića: Hvala, kapetane! Ponosni smo, idemo po medalju

Osim sa Svjetskog prvenstva u Brazilu, imaju zajedničke fotografije iz Budimpešte, Lisabona, Disneylanda te Munchena. Posljednju zajedničku fotografiju je Knoll objavila 2017. godine, kada su se mnogi počeli pitati zašto ga više ne pokazuje. Tada je kazala da se njezin dečko ne želi javno eksponirati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO