Obavijesti

Show

Komentari 4

Kim Kardashian i Kanye West su službeno razvedeni: Instagram ikona promijenila je prezime

Kim Kardashian i Kanye West su službeno razvedeni: Instagram ikona promijenila je prezime
8

Kanye West manje od 24 sata prije saslušanja otpustio je svog odvjetnika i zaposlio novu odvjetnicu. Ovo je treći razvod Kardashianke, prije Westa razvela se od Damona Thomasa pa Krisa Humphriesa

VIDEO

Kim Kardashian (41) službeno je razvedena od Kanyea Westa (44), u srijedu je odlučio Steve Cochran, sudac u Los Angelesu. Kim, koja sada više ne mora legalno nositi Westovo prezime, na saslušanju se pojavila putem videopoziva. Izgledalo je kao da se javlja iz ormara, a činila se i prilično sretno bez obzira na to što se radilo o temi razvoda, piše Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Najveća obožavateljica Kim K 01:17

Tijekom saslušanja, sudac je reality zvijezdi postavio nekoliko pitanja. Kada ju je pitao želi li promijeniti prezime iz 'Kim Kardashian West' u 'Kim Kardashian' čvrsto je odgovorila 'Da'.

- Nakon što je sudac pročitao pitanja i rekao joj da je sada ponovno slobodna, a ona se samo nasmiješila - rekao je izvor za navedeni medij.

Kanye West manje od 24 sata prije saslušanja otpustio je svog prethodnog odvjetnika i zaposlio novu odvjetnicu, Samanthu Spector. Ona je na saslušanju rekla da West nema nikakav problem sa starletinom promjenom prezimena te da ga više zanimaju drugi 'interesi'.

Kanyeovu novu curu optužili da kopira Kim: 'Ista Kardashianka'
Kanyeovu novu curu optužili da kopira Kim: 'Ista Kardashianka'

Odvjetnica je tada objasnila da reper želi zaštiti i zamrznuti svoj račun, na što se Laura Wasser, odvjetnica Kardashianke, pobunila. Rekla je da Kim taj račun koristi za svoj posao koji je vrijedan milijune. Sudac je i u ovom slučaju stao na stranu Kardashianke.

Kanye West and Kim Kardashian File Photo

Ipak, njihova borba i dalje nije gotova jer je pitanje skrbništva i dalje ostalo ne definirano. Naime, tijekom saslušanja sudac je pitao žele li se vratiti ponovno kako bi razriješili još neka pitanja.

Fanovi bijesni na Kim zbog nove objave: 'Pomozi Ukrajincima!'
Fanovi bijesni na Kim zbog nove objave: 'Pomozi Ukrajincima!'

Westova odvjetnica zatražila je 120 dana zbog 'puno neriješenih problema oko skrbništva koje trebaju riješiti'.

- Mislim da nije tako. Nisu imali nikakvih problema proteklih godinu dana - rekla je odvjetnica Kardashianke.

Ipak, ovaj je puta sudac poslušao repera i oboje će se ponovno sastati pred sucem 5. kolovoza kako bi riješili pitanje skrbništva oko njihove djece: Northa (8), Sainta (6), Chicaga (4) i Psalma (2).

Podsjetimo, Kim je papire za razvod podnijela još u veljači prošle godine nakon gotovo sedam godina braka. Ovo je njezin treći razvod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO