Obavijesti

Show

Komentari 15

Kim je otkrila razlog prestanka snimanja obiteljskog realityja: 'Jednostavno trebamo pauzu'

Kim je otkrila razlog prestanka snimanja  obiteljskog realityja: 'Jednostavno trebamo pauzu'
7

Ovo je bio san svih nas, nikad nismo mislili da ćemo snimiti drugu sezonu, a snimili smo ih 20. Plakala sam cijeli dan kad smo objavili da će sljedeća sezona biti posljednja, ispričala je

VIDEO

Reality zvijezda Kim Kardashian (39) nedavno je rastužila fanove kada je objavila da je došao kraj obiteljskom showu 'Keeping Up with the Kardashians' nakon 14 godina snimanja.

Sada je prvi put progovorila o razlozima prestanka snimanja realityja koji ih je proslavio.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo je bio san svih nas, nikad nismo mislili da ćemo snimiti drugu sezonu, a snimili smo ih 20. Toliko se toga trenutačno događa da jednostavno trebamo pauzu i malo vremena da se pregrupiramo - rekla je u intervjuu za Graziju.

Dodala je kako ona i njezine sestre sada imaju djecu kojoj su potrebne.

'Kardashianke su slavne i bez showa, mogu puno zarađivati'
'Kardashianke su slavne i bez showa, mogu puno zarađivati'

- I živimo tako velike živote. Plakala sam cijeli dan kad smo objavili da će sljedeća sezona biti posljednja. Bilo je baš emotivno - poručila je.

Podsjetimo, Kim je prošli mjesec najavila kako će se posljednja sezona showa emitirati početkom 2021. Također, zahvalila je svima koji su bili dio realityja, barem na kratko.

- Neizmjerno smo zahvalni svima vama koji ste nas gledali ovih godina: kroz dobra vremena, loša vremena, sreću, suze te brojne veze i djecu. Zauvijek ćemo čuvati prekrasne uspomene i ljude koje smo upoznali putem - napisala je tada. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO